Mit jelent az, ha az álmomban olyan emberrel járok akit most szívből utálok?
Figyelt kérdés
Az illető fiú létére hosszú,fekete hajjal rendelkezik,felül meg van nyírva a haja és van hagyva frufruja.Nagyon nem szimpi.És álmomban ez az érzéstelen tuskó tele lett érzésekkel...fura.Szerintetek ez mit jelent?2011. ápr. 8. 20:01
1/14 anonim válasza:
Az ellentétek vonzzák egymást.Nyilván kompatibilis számodra,tudat alatt.Ezt próbálta veled közölni a már említett tudat alattid.
3/14 A kérdező kommentje:
vagyis?össze fogok vele jönni?
2011. ápr. 8. 20:18
4/14 anonim válasza:
Össze, de nem szerelemből, hanem azért, hogy kihasználd valamiért...
5/14 A kérdező kommentje:
????????én??????????miért?saját akaratomból??
2011. ápr. 8. 20:38
6/14 A kérdező kommentje:
vagy micsoda?lécci kifejtenéd?
2011. ápr. 8. 21:01
7/14 anonim válasza:
csak egy álom. ugyan mit vársz tőle?
8/14 A kérdező kommentje:
semmit,csak azt írták az előttem előttem szólók hogy kihasználom,csak azt nem tudom hogy saját akaratomból vagy esetleg más,és hogy én mivel használnám ki.
2011. ápr. 8. 21:17
9/14 anonim válasza:
Ez nem így működik,hogy "akkor összejövök vele". Sajnos vannak ritka sz*r,genyó, kiismerhetetlen emberek,akikkel hiába kedves,és jószívű az ember,kihasználnak,és játszanak veled.Sajnálatos módon vannak ilyen emberek,ha ő is ilyen hagyd!
10/14 A kérdező kommentje:
jójó.nem is szeretnék vele járni,mert undorító belülről is és kivülről is...(zöld kéz:)
2011. ápr. 9. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!