Már másodjára álmodom azt, hogy ellopják az autómat. Mit jelenthet?
Az első álmomban a barátnőmnek adtam kölcsön a kocsit, és akkor lopták el a parkolóból.
A második kicsit összetett álom, itt angol órára siettem, meg démonológia órára is jártam a bölcsész karra, és aznap tanítottam is gazdasági ismereteket, rohannom kellett és elfelejtettem hol parkoltam. Azért körülbelül tudtam. De hiába jártuk körbe a szóba jövő utcákat, az autó eltűnt. Tél volt miközben jártuk este az utcát, nyári meztelen nyári reklámfilmet forgattak az utcán, félig felöltözött férfi és női modellekkel és hatalmas refelektorokkal világították meg őket. Felmerült bennem, miért nem nyáron forgatják az ilyet.
Amúgy 32 éves vagyok, lány, és már rég befejeztem az egyetemet, most babára gyúrunk. Van autóm, és ma elkezdtem gondolkodni a cascón. Szerintetek?
To dream that you forgot or can't find where you parked your car, indicates that you are dissatisfied or unhappy with an aspect of your waking life. You do not know what you really want to do with your life or where you want to go. To dream that you car has been stolen, indicates that you are being stripped of your identity. This may relate to losing your job, a failed relationship, or some situation which has played a significant role in your identity and who you are as a person.
szia
Az én értelmezésemben te túl fontosnak tartod az autódat, ami persze érthető. Keresed az autódat - ez azt jelentheti, hogy nagyon ragaszkodsz hozzá, de valami más fontos dolgot kell találnod az életben. Ez akár lehet a baba is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!