Összefogás kérdése:
Megálmodta-e valaki Magyarország jövőjét? Ha igen, meséljétek el, kérlek.
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 01:14
1/11 csapacsupa válasza:
Megépül a 4-es metró 2050-ben. Én megálmodtam.
2/11 anonim válasza:
De nem adják át, mert nem ment át a teszteken.
3/11 anonim válasza:
Sajnálom,de a teszt után a 4-es metrót már csak a földönkívüliek fogják használni!!
4/11 anonim válasza:
En is megalmodtam. Utana gyorsan kulfoldre koltoztem.
5/11 anonim válasza:
Minden szart megálmodok mindig, de most nem jut eszembe semmi Magyarország jövője szempontjából releváns. Bár egyszer együtt menekültem Orbán Viktorral egy vaddisznó vagy csüngőhasú disznó elől.
6/11 anonim válasza:
Geszti Péter lesz 2018-ban a miniszterelnök.
De tényleg.
7/11 anonim válasza:
Mit kell rajta álmodni? 2012-ben úgyis megsemmisül!
8/11 anonim válasza:
én nemrég azt álmodtam,h. cunami lesz, amit előre tudattak az emberekkel, és lehetett választani,h. előtte önként meghalsz, már nem tudom,h. hogyan, hogy ne szenvedj, vagy megpróbálod átvészelni.
9/11 anonim válasza:
A Balatonban vagy a Velencei toban lesz a zunami?
10/11 anonim válasza:
Igen. jo vilag lesz. Azt almodtam, hogy a tobb nyelven beszelo, udvarias rendor atadta a helyet a villamoson a munkaban megfaradt, hazafele igyekvo ciganyembernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!