Azt álmodtam hogy terhes vagyok - pocakkal. Mit jelent?
Figyelt kérdés
Álmomban lenéztem a hasamra és kb akkora volt mint egy medicinlabda, ráadásul a köldököm is kifelé állt, és iszonyatosan fájt... mit jelenthet?? (ez amúgy hányadik hónap a való életben?)
(kérlek ne azt írjátok, hogy biztosan gyerekre vágyom mert még nem akarok gyereket, ja igen és terhes sem vagyok, ráadásul rühellem a nyavajgós kisbabákat... :P)))
2011. márc. 28. 19:40
1/3 anonim válasza:
félsz hogy terhes leszel.
én egyszer azt álmodtam hogy terhes vagyok és gyerekem lesz és gondoltam milyen jó!aztán meg bűntudatom volt mert még csak másodikos voltam :P
a végén egy tintapacát szültem -.-
2/3 anonim válasza:
Ha nem írnád azt,hogy "iszonyatosan fájt",azt mondanám,hogy pozitív üzenete van az álmodnak.Sikeres termékeny időszakot jelez.A fájdalom nem az egészségeddel kapcsolatos ,sokkal inkább arra utal,hogy görcsös akarattal küzdesz céljaidért.
3/3 anonim válasza:
terhesség: valami megfogant, él, a kialaukál állapotában van, de ahhoz, hogy megszülessék, az álmodónak még nehéz megpróbáltatásokon kell keresztülesnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!