Miért történik? Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Már töbször is álmodtam egy 10év körüli kisfiúról.Álmomban elválaszthatatlan barátok vagyunk,mindent együtt csinálunk.Sukat kirándulunk erdőba,Vagy egy tó partján minek fűzfa van a partján lubickolunk,napozunk.Télen hóembert építünk,szánkozunk.Mindig arrol a fiuról álmodok és ébren is sokszor eszembe jut mosoja,hangja.A valoságban sosem láttam se suliba se tv-be,interneten és olvasni se olvastam ijesmi könyvet.Ha tudtok kérlek segítsetek megfejteni...2011. márc. 23. 19:54
1/1 anonim válasza:
Hmm, nekem erről a szellemi vezetők leírása jutott az eszembe. Azt mondják, hogy ha rendkívül mély álomba kerülünk, akkor találkozhatunk a szellemi vezetőnkkel, akivel ugyan a való életben soha nem találkoztunk, de az álmainkban aztán gyakran felbukkan.
Egy ember mesélte, hogy az ő szellemi vezetője egy szőke kislány volt, aki folyton azt kérte tőle, hogy játsszon vele, ugyanakkor rengeteget tanult is tőle.
Már jó ideje foglalkoztat engem ez a téma, kb. mióta a totemállatomat keresem. De én még nem jutottam egyről a kettőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!