Többször is álmodtam, hogy kiesik a fogam, jelent ez valamit?
Figyelt kérdés
a legutobbiban az volta szituáció, hogy a barátom (aki mellesleg állandóan viccelődik velem(eldugja a dolgaimat)) kivette a fogaimat, csak lazán kihúzta, semmi fájddalom, semmi érzés, és eldugta őket több fogmaat is (az elsőket)és seholsem akadtam rájuk. amikor elöször álmodtam fogas dolgogról az volt benne, hogy kiesik az első kettő, de nem volt semmilyen furcsa körülmény.2011. márc. 19. 19:37
1/9 anonim válasza:
nem akarlak ijesztgetni úgyhogy csak akkor olvass tovább,ha bírod a félelmet
fog=halál
2/9 anonim válasza:
Igen :/ sajnos én is úgy tudom,hogy a fog az halált jelent...
3/9 A kérdező kommentje:
hát ez nem túl pozitív. :/
2011. márc. 19. 19:45
4/9 anonim válasza:
nem biztos hogy rád nézve,de szerintem iegn :S bocsi
5/9 anonim válasza:
Ott egy értelmes válasz, amit én írtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__1586163-..
6/9 anonim válasza:
ilyet én is álmodtam párszor. (bár nekem a valóságban is fájt előtte a fogam). ha nem ilyen jövőképet vársz, hogy meg fog halni valakid, vagy pont te... ami kicsit, hm... bizarr, én azt mondom, hogy valami nem stimmel az egészségeddel. esetleg összeszedtél valami bacit, és így akarja a tested jelezni. saját magamból kiindulva, nekem ez a véleményem.
7/9 anonim válasza:
Ne hidd el ha azt mondják, hogy a fog halált jelent, ez csak ezoterikus baromság. Mindenki álmában mást jelentenek a szimbólumok, hiszen mindenkinek a tudatalattija "csinálja" az álmait, és ha jól tudom az nem használ álomszótárt -.-"
8/9 anonim válasza:
Azt jelenti hogy nagymamádnak protkója lesz.
9/9 A kérdező kommentje:
nincsen nagymamám, de nagyon szellemes :)
2011. ápr. 12. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!