Álomban darabokban ( szétporladva ) esett ki egy fogam, mit jelent?
Sehol nem találtam rá..
Pontosan:
A jobb oldalamon hátulról a 2. fogam szétporladva hullott ki ( nem emlékszem pontosan, de azt hiszem rászorítottam az állkapcsommal ). A fognak barnás,fehéres színe volt.
A fog elvesztése, akármilyen módon egy közeli családtag, vagy ismerős elvesztésének lehetőségének közeledtét jelzi. Na de a jövő nem egy fajta jövő létezik, hanem számtalanféle, amit a jelen cselekedetei határoznak meg. Ha nem történik semmi örülj, hogy valami megváltozott a "jelhez" képest, de ha igen, akkor érteni fogod miért álmodtad ezt.
Ha kórosan rettegsz a fogorvostól, akkor természetesen ez nem igaz, mert valószínűleg csak egy félelmi kivetülés volt.
További szép napot...
Idióta ezoterikusokra sose hallgass!
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__1586163-..
itt 13:12 es válasz az enyém, ezt tudom mondani.
Álmoskönyvek annyit érnek, mint egy-egy viccmagazin. Unatkozó emberek unatkozóknak írnak meséket.
a fog kiesése mindenesetben, függetlenül attól hogy-hogy történik depressziót jelent.ideges vagy, feszült, gondterhelt!
P.N jósasszony
Feszültség, energiahiány, önbizalomhiány.
Egyébként én is sokszor álmodom már kiskorom óta. Nem jelent halált, hidd el, és elég ronda dolog, ha valaki ilyen alaptalan hülyeséggel ijesztgeti a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!