Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szobám fala penészes, a...

A szobám fala penészes, a festék darabokban hiányzik a falról, a poszterek leesnek a róla és szakadtak (a festékhiányt akarják eltüntetni). Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, az öcsém 10. Neki tök nagy szobája van és modern. Nekem lepukkant, és mindet hozzám raknak be(pl.:ócska játékok, maradék tapéta, régi csekkek, penészes matrac, stb.). Én PonyClub-os vagyok és van egy műszaki hibás telóm. Az öcsémnek van egy laptopja, egy éritős telója és egy hifije. Alig van pár ruhám, mindenki másnak alig fér a szekrényébe. Én 4-szer annyi munkát kapok, mint az öcsém. A fogaim hülyén állnak, de az anyámnak fontosabb volt az, hogy a saját fogait kifehéríttesse. Állandóan ordítoznak velem. És a szüleim egymással is. Nincs a szobámnak zárja, az ajtaját sem lehet becsukni. Egyszer meglátták, hogy sírok és jött az, hogy mit akarok még, meg minden. Úgy érzem, hogy nem bírom tovább lelkileg. Ráadásul még azt is próbálják a tudtomra adni, hogy semmiben sem vagyok tehetséges, ők meg mindenben jók. Van valami ötletetek, hogy mit tegyek?
2011. júl. 12. 18:16
 1/8 A kérdező kommentje:
Akik nem tudnak normálisan válaszolni, inkább ne is írjanak!
2011. júl. 12. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
66%

Beszélj a gyermekvédelmisekkel. nézzék meg, milyen a szobád, a penészes fal káros az egészségre, ez veszélyeztetés.

miért bánnak veled ilyen mostohán?

2011. júl. 12. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Szegénykém :(

Ha beszélgetni szeretnél valakivel, írhatsz nyugodtan privit, most csak ez jut eszembe az előttem írt gyermekvédelmisek mellett. 14/L

2011. júl. 12. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
miért nem kérdezed meg hogy a tesód miért kap meg mindent és én miért nem mivel jobb nálam ne legyetek velem ilyen szigorúk..ja és szegények vagytok ?
2011. júl. 12. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom. Mindenképp le kell ülnöd a szüleiddel beszélgetni és elmondani mindent, de tényleg mindent, amit érzel és ami bánt. Ha igazi, szerető szülők, akkor feleszmélnek és elgondolkodnak a sorsodon. Ha csak veszekedés lesz belőle, akkor tényleg segítséget kell kapnod. Szólj rokonoknak, barátok szüleinek, hogy mit lehetne tenni és ha te nem tudod elintézni egymagad a gyerekvédelmes dolgot, akkor kérj meg valakit, hogy segítsenek ebben, mert így nem mehet.

Egy anyának önzetlennek kellene lennie, először a gyerekére gondolni, utána magára, úgy látszik anyud nem az a kategória, de remélem, hogy megváltozik.

Próbáld már most tervezgetni a jövődet, tudom, hogy még fiatal vagy, de ha már nagyobb leszel az lesz a legjobb, ha minél előbb elmész otthonról, saját lábadra állsz és megmutatod, hogy sokkal többre vagy képes és jobb körülményeket teremtesz meg, mint a szüleid.

Kitartás és fogadd meg az itteni hasznos tanácsokat.

2011. júl. 12. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Jajj Istenkém :-( Olyan borzasztó ilyet olvasni :-( Kérd meg az egyik tanárodat a suliban hogy tegyenek valamit, mond el ugyanazt amit ide leírtál, biztos hogy nem fogja annyiban hagyni! Vagy pedig írd le a címedet és elmegyek, jól elbeszélgetek a szüleiddel... :-D Nem lehet valaki ennyire igazságtalan, ez szörnyű!
2011. júl. 13. 11:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Mi pénzügyileg a középkategóriába tartozunk. Se nem gazdag se nem szegény. És gőzöm nincs, mit ártottam nekik, amiért ilyenek.
2011. júl. 18. 16:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Tudom hogy kicsit későn írok..változott valami?
2013. aug. 16. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!