Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Az álom nem pár sor.. Ha nem baj részletesen le írom először is az iskolámban kezdődőt (de ott is fejeződik be) reggel az első óra matek volt, én valamiért le késtem azt és a szünetben kellet felelnem de úgy hogy megkérdezte és én csak azt mondtam neki hogy nem tudom bármit kérdezett. utána angol volt amit a biosz tanárom tartott nem tudom miért szinte még angolul sem tud. ott is feleltem ott sem tudtam semmit. utána tesi ez volt a rossz rész. le mentem az öltözőbe ami tele volt le ültem és nem volt felszerelésem (tornacucc) a tanárnak nem szóltam csak ott ültem az öltözőben. mire egy osztálytársam (aki már tavaly el ment) nem tudom hogy került ide de mondta hogy mennyek vele. Én el indultam vele és fel mentünk a legfölső emeletre ott volt csomó virág onnan ki vett valamit. le mentünk újra az öltözőbe megint csak ültem és el kezdtem beszélni az osztálytársammal akinek nagyon koszos volt a ruhája és el ment zuhanyozni én vártam őt közben egyszer csak mindenki el tűnt én maradtam meg 2 osztály társam meg néztük az ajtót be volt zárva én nagyon féltem és mintha tudtam volna mi lesz. Üvöltöttem hogy segítség bent rakattunk amikor egyszer csak ki nyitottam el kezdtem futni az osztály társammal de a másik osztály társam ott maradt le gugólt és elkezdet üvölteni hogy ő nem akar menni meg hogy meg fog halni stb. el kezdtem futni 2-en amikor majdnem oda értünk az irodához ( igazgató helye) én le maradtam és a haveromat el kapta valami mutáns féleség én annyira féltem hogy meg fúr dúltam és ahogy csak tudtam futottam közben mögöttem az a valami loholt én gyorsabban akartam futni de lassabb futás lett belőle a portán ki törtem az ajtót és ki mentem az utcára ahova még mindig követett az a micsoda már majdnem el kapott és fel ébredtem.. hát ennyi volt nagyon féltem egyszerűen nem tudom el felejteni. igaz nem pár sor de aki akar segíteni az mondja meg hogy ez mit takar akar jelenteni. előre is köszönöm.2011. márc. 15. 08:46
1/4 A kérdező kommentje:
*el kezdtünk futni 2-en.
2011. márc. 15. 08:49
2/4 bettineni válasza:
Szerintem az nyomaszt teged, hogy nem keszülsz rendesen az orakra, felsz a következmenyektöl. Ne haragudj, de a helyesirasod es a fogalmazasi keszseged elarulja, nem lehetsz valami jo tanulo.
Nekem is voltak hasonlo almaim, amikor nem tanultam rendesen. Az iskola nehez dolog, tanulni kell, ez az egyetlen megoldas.
3/4 anonim válasza:
Maximalisan egyet ertek az elsovel.
4/4 A kérdező kommentje:
aha értem köszönöm :)
2011. márc. 15. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!