Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez? Tényleg vissza...

Mit jelent ez? Tényleg vissza akar jönni?

Figyelt kérdés
volt egy állatom nagyon értelmes volt de tényleg értett mindent. ő már régóta meghalt és feldolgoztam. de mindig azt álmodom hogy azt mondja vissza fog jönni várjak úgyis itt lesz. nem tudom mit jelent talán nem érzi jól magát??
2011. márc. 14. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem nem! ezt azért álmodod, mert nagyon szeretnéd még mindig h melletted legyen, akár úgy is, h azt mondod: "túltetted már magad rajta"... a tudat alatt, lehet még mindig vágysz rá :)
2011. márc. 14. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy majd visszajön, akár ember formában is elképzelhető. Tehát egy kisbaba is lehet.
2011. márc. 14. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy vissza fog jönni. Én fordított dolgot álmodtam, egy rokont sokára lehetett eltemetni és álmomban mondta, hogy már nagyon fáradt és szeretne pihenni. Temetés után azt álmodtam, hogy vidám boldog és munkát is talált.
2011. márc. 16. 12:44
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...
2011. márc. 18. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!