Mit jelenthet az álmom? Kezd már kikészíteni.
Gondolom magányos vagy, és a legjobb barátnőd párkapcsolata az, amelyiket jobban átlátod, vagy talán irigyled a boldogságát. Nem szégyen ez, mindenki vágyik arra h szeressék.
Én anno mindig azt álmodtam h megyek át a hídon egy nagy folyó felett és az leszakad alattam, én a vízbe esek, és próbálom elérni a másik hidat h kimásszak. Volt egy nagy rozsdás vas a folyó közepén, azon mentem, aztán egy ponton lesüllyedt a víz alá és ott még jobban félek. Amikor utoljára álmodtam ezt, miután leszakadt a híd én elmerültem, fulladoztam, és a mamám, meg a párom a folyóról néztek, de ezuttal ott a partszélén kitudtam mászni.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez nekem a felvételi időszakában volt + érettségi és nagyon féltem. Aztán találtam megoldást, és kihúztam magam a partra, egyedül.
Ja és 19/f
Én is most érettségizem... hát köszönöm a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!