Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Visszatérő álom! Mit jelenthet?

Visszatérő álom! Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Van egy álmom, amit elég sokszor megálmodtam kisgyerek koromban, és most már felnőttként újra előjött.., Van egy erdő amin átvergődőm, bokrokon és fákon keresztül, majd átbújok valahol és ott egy nagy tópart, látom a vizet, a halakat. Aztán mindig aggódók, hogy milyen messze vagyok az otthonomtól és mikor fogok hazaérni, aztán elindulok haza...futva, de a hazafelé út sokkal gyorsabb, egyszerűbb.

Annyira valóságos, hogy néha elgondolkodok, álmodtam e vagy megtörtént.

2011. márc. 10. 10:52
 1/1 anonim ***** válasza:
A te álmod, szóval csak te tudhatod, hogy mit jelent. De ha esetleg rájössz közben, hogy ez csak egy álom (ami visszatérő álmoknál nem nehéz) akkor megkérdezheted, hogy mit jelent ez stb. Valószínűleg valaki vagy valami válaszolni fog.
2011. márc. 10. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!