Szerintetek mit jelent, hogy mindig azt álmodtam, hogy nem tudok hazamenni?
Szia!
Ahogy megfigyeltem, majdnem minden ismerősömnek voltak, ilyen, vagy hasonló álmai már. Nekem konkrétan a végtelenül hosszabbodó út volt meg már párszor. Nekem az esett le az ilyen álmaimból, hogy nem találom a megoldást valamire, ami elől vagy menekülök, vagy tudom hogy nagyon meg kellene oldanom. Ugyanakkor nagyon rosszul érzem magam ott ahol vagyok. Esetedben ez lehet maga a hely ahonnan nem tudsz hazamenni, de a való világban is vagy van egy ilyen hely, vagy helyzet, ami bánthat és legszívesebben menekülnél, de nem tudsz, mert nem tudod merre,meg hol az út vége. Ezért nyúlik. Szerintem erről lehet szó, nekem ez így klappol ha ilyet álmodok.
én voltam az uccsóválaszoló illetve kérdezö
nekem is évek óta vannak illen álmail... én hazatalálok,csak mire odaérek mindig más lakik ott és egy férfi akar mindig harakisérni...majd irok privát... 13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!