Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mit jelent, hogy...

Szerintetek mit jelent, hogy mindig azt álmodtam, hogy nem tudok hazamenni?

Figyelt kérdés
Többször álmodtam már olyat, hogy voltam valahol és haza akartam menni, de nem tudtam. Mindig máshogy álmodtam meg, mást álmodtam előtte és mindig máshogy jelent meg az álom.. Már nem nagyon emlékszem hogy pontosan hogy volt mert már nincsenek ilyen álmaim. (megjegyzem, örülök neki) De pl egyszer úgyvolt, hogy megyek hazafelé, és az út hosszabbodott, tehát soha nem jutottam a végére.. Furcsa volt és rossz is, hogy nem tudok hazamenni. :S
2011. márc. 8. 14:46
 1/6 anonim válasza:

Szia!

Ahogy megfigyeltem, majdnem minden ismerősömnek voltak, ilyen, vagy hasonló álmai már. Nekem konkrétan a végtelenül hosszabbodó út volt meg már párszor. Nekem az esett le az ilyen álmaimból, hogy nem találom a megoldást valamire, ami elől vagy menekülök, vagy tudom hogy nagyon meg kellene oldanom. Ugyanakkor nagyon rosszul érzem magam ott ahol vagyok. Esetedben ez lehet maga a hely ahonnan nem tudsz hazamenni, de a való világban is vagy van egy ilyen hely, vagy helyzet, ami bánthat és legszívesebben menekülnél, de nem tudsz, mert nem tudod merre,meg hol az út vége. Ezért nyúlik. Szerintem erről lehet szó, nekem ez így klappol ha ilyet álmodok.

2011. márc. 11. 09:41
 2/6 anonim válasza:
Szerintem is akadályt jelent. Félsz, hogy elveszíted a biztonságodat (az otthont) - ami lehet fizikai is, de inkább lelki vonatkozású. Valamiben labilissá, bizonytalanná váltál, amire segítség lehet a gyorsan haza az otthon védő menedékébe - de ez nem sikerült. Talán az otthon a saját lelki biztonságod, ahová a felelősségvállalás elől szerettél volna menekülni. Mivel elmúlt, valószínű "felvállaltad" a dolgot, talán fontos döntést hoztál meg, így már nem kell "hazamenekülnöd", már nincs gátlás, mert szabadon haza is érhetsz.
2011. márc. 11. 14:01
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, sok igaz rám! :)
2011. márc. 11. 15:35
 4/6 anonim válasza:
hány éves a kérdező, fiu v lány?
2011. márc. 28. 14:22
 5/6 A kérdező kommentje:
14/L
2011. márc. 28. 17:07
 6/6 anonim válasza:

én voltam az uccsóválaszoló illetve kérdezö

nekem is évek óta vannak illen álmail... én hazatalálok,csak mire odaérek mindig más lakik ott és egy férfi akar mindig harakisérni...majd irok privát... 13/l

2011. aug. 9. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!