Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy elvágták a...

Azt álmodtam, hogy elvágták a torkom, de nem találok semmit, hogy mégis mit jelenthetne. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt, hogy túl sok horrort/krimit nézel.

Viccet félretéve: "Ha te vagy gyilkosság áldozata: félelmeid miatt elnyomás alatt vagy, kihasználnak. Nem tudsz egy kényszerhelyzettől megszabadulni."

2011. márc. 7. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyfajta szorongást jelent. Ez az én véleményem!
2011. márc. 7. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
A torok elvágása a legtöbb esetben a gyerekkori félelmek felszínre bukkanása, mikor is a köldökzsinórt elvágták, megszűnt a biztonság. Szeparációs szorongás jele lehet. Ezen kívül macskanyüszítés, gyíksuttogás és velős pirítós jeleit is fel lehet fedezni ilyen álmokban.
2011. márc. 7. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy valami fojtogat, valami, amit nem mondasz ki, ami benned ragadt, a torok általában ezzel köthető össze, a beszéddel. Esetleg pletykáltál és rosszul érzed magad? (csak találgatás)

Vagy pedig valami betegség készülődik a torkodban. Gyulladás, nyirokmirigy... Ilyesmi lehet.

2011. márc. 8. 00:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amikor elvágták a torkom, nem haltam meg, de annyira belém égett, hogy még mindig előttem van a kép, amint elvágják a torkom... Nem tudom mi lehetett.. Mostanában nem néztem horror filmet, és nem is pletykáltam... fogalmam sincs akkor mit jelenthet. habár tegnap lázas is voltam, meg nagyon rosszul éreztem magam, még ma is, de legalább már nem vagyok lázas...
2011. márc. 9. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:

"nem haltam meg" - soha olyatálmodni nem lehet, hogy: meghaltam. Ez nem véletlen.

A betegségeddel függhetett össze. Jobbulást!

2011. márc. 12. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ezt álmodtam. Mi történt akkoriban veled? Szerinted volt valami jelentősége?
szept. 12. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!