Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom (kút...

Mit jelent ez az álom (kút van benne)?

Figyelt kérdés

Szóval azt álmodtam, hogy van egy kút, kb 6-7 m mély lehet, de nincs benne víz, csak ilyen sóderszerű törmelék talán, mindegy is. És azt apukám (ő nem szerepel az álomban mégis tudom hogy ő) elkezdi beásni, vagyis betont is tesz rá, én meg közben játszok a húgommal (aki 10 éves) és cigit adok neki, aztán elkezdem fényképezgetni ahogy cigizik, de amikor már kicsi van visszaadja, de én nem szívok bele mert ottvan apukám. Közbán Ákos (az énekes) mondja hogy milyen szépek vagyunk (az is lehet hogy csak rám mondja) Aztán a betemetett kútra építünk egy kis faházat, de csak addig álmodtam meg hogy az alapja kész, meg a padló.

Ettől függetlenül de ugyanúgy előző éjszaka álmodtam hogy egy fürdőszobában vagyok (mintha tornaöltöző lenne, de elég nagy) és valami ablakpárkányra oda vannak téve borotvák, amivel elkezdem borotválni a hónaljam (:D) és ha már ottvagyok le is zuhanyozom. Aztán már hallom hoyg kiáltják a nevem hogy hol vagyok, szóval megyek valószínű röplabdázni (ezt sportolom való életben is)

Ebből amire magyarázatot találtam az a cigi, mert tegnap olvastam erről az új törvényjavaslatról hogy betiltják. De a többiben semmi értelmet nem látok. MOndjuk arról régóta szó van hogy építünk a kert végébe egy kicsi faházat, de ez nem került szóba mostanában.

Köszönöm előre is, minden variációra kíváncsi vagyok

2011. márc. 5. 14:04
 1/2 A kérdező kommentje:
ja és még a hugom a kutas részben megkérdezte hogy mit gondolok az egyik évfolyamtársamról (valóban létezik de soha nem beszéltem vele kb) én meg mondtam hogy csókolóztam vele oviba (ami nem igaz, nem is gy oviba jártunk, nem is csókolóztam senkivel oviban, és nem is jön be a gyerek) És még valami olyasmi hogy ez a kút megvolt mikor oviba jártam, de büdös volt csak annyira emlékszem belőle (az álomban, természetesen ez sem igaz)
2011. márc. 5. 14:10
 2/2 anonim válasza:

- A jövő jelképe. Kútba kiabálni: tervezgetés. Kútba esni: türelmetlenség lásd még: zuhanás; kútból inni: a mának élsz. Gémeskút: nem tudsz hogyan dönteni; mindig más és más elképzeléseid vannak a jövődet illetően. Kútból kimászó ember: szerencsés ismeretség. Kútból ha kimászol: összeköttetéseid révén előnyös helyzetbe kerülsz.

Az értékeléshez be kell lépnie!

2011. márc. 5. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!