Mit jelenthet ez a visszatérő álom?
Figyelt kérdés
Már többször volt. Beköltözöm hol családi házba, hol lakásba, nyaralóba stb. Ott már mindig laknak haverok barátok régi haverok régi barátok esetleg egy-egy családtag. És hamarosan kiderül, hogy szellemek kísértenek itt. Mindenki tudja, mindenki retteg de mi mégis ott lakunk. Mindig más a lakás vagy ház de szinte mindig pontos rajzot tudnék róluk adni.2011. jan. 20. 11:00
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és a neten nem találkoztam ilyennel ezért kérdezem meg itt.
2011. jan. 20. 11:01
2/6 anonim válasza:
aszt jelenti, hogy egy belső gond van , vagy benned vagy valahol a közeli család tagjaidban vagy a barátodéban. És ezt a gondot meg kéne oldani.
Nekem is van egy kérdésem, mostanában jetikről álmodok mit jelent?
3/6 anonim válasza:
Ha nem áll fent az az eset, hogy túl sok horrorrt néztél, akkor talán van valami lezáratlan dolog a múltadban, ami nem hagy nyugodni.
4/6 anonim válasza:
lehet hogy csak félsz a szellemektol mert túl sok mesét nézel
5/6 A kérdező kommentje:
Nincs horror nézés. Nem is érdekel meg immunis is vagyok ellene. Ez valami más. Olyan nagyon furcsak nem lehet elmondani. De az álmomba talán én félek a legkevésbé.
2011. jan. 20. 14:52
6/6 anonim válasza:
Esetleg nem költöztetek valamikor? Nem volt az életedben olyan esemény, amikor el kellett válni mert pl. egy családtag elköltözött? Vagy sokat utaztok? Vagy esetleg van valaki a családban aki sokat utazik... Én így ismeretlenben ilyenre gondolok elsőre. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!