Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A cigaretta mennyiben befolyás...

A cigaretta mennyiben befolyásolja az éjszakai alvászavaraimat?

Figyelt kérdés
Nem tudok elaludni már kb. 1-2 éve,csak fél óra - egy óra elmúltával. Nagyban hozzájárul a cigi?
2011. jan. 20. 02:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet, de en meg soha sem hallottam ilyesmirol. az egesz csaladom dohanyzik, es mindenki nevettsegesen hamar elsldzik, es elkepesztoen sokig kepes barmekyikunk aludni
2011. jan. 20. 04:07
 2/10 anonim ***** válasza:
en pl. soha se tudtam gyorsan elaludni. ezert pl. napkozben sose pihentem le ha nem volt legalabb 2 oram. hasznald ki az ebren toltott idot az aznap tortentek atgondolasara vagy a kovetkezo megtervezesere.egyebkent tv. vagy radio mellett lehet hogy hamarabb elalszol csak monoton szeru programot kell beallitani es levenni a hangot nyugtato erossegure.
2011. jan. 20. 07:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha netan a kohoges miatt nem tudsz aludni, akkor igen. Ha jol ertem, akkor a Te gondod az, hogy nem tudsz gyorsan elaludni, viszont vegig alszod az ejszakat?

Ez termeszetes. Talan probalj meg ellazulni, relaxalni a lefekves elott, s igy konnyebb lesz az elalvas is.

2011. jan. 20. 07:16
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Sokban, mivel elszívod az agyadat....
2011. jan. 20. 07:32
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Ha égő csikkel a pofádban alszol el, elég negatívan fogja befolyásolni, mert általában a takaró pillanat alatt meggyullad. Sőt, mivel valószínűleg a pofád is összeég, nem te leszel a Don Juan, így könnyen lehet, hogy az egész heted el lesz b@szva.

Anyukád nem mondta, hogy a dohányzás káros az egészségre? Remélem hasznos voltam:-)

Csá.

2011. jan. 20. 08:34
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

Befolyásolja valóban.Lefekvés előtt 1 órával már ne gyújts rá,nyugodtabban és mélyebben fogsz aludni.

Minél kevesebbet dohányzol,annál nyugodtabb az idegrendszer.A legjobb lenne ha teljesen leszoknál,de ehhez előbb át kell esned az elvonás kínjain.

2011. jan. 20. 09:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyban befolyásolja, hisz az alvás közben nehéz dohányozni.
2011. jan. 20. 10:18
 8/10 anonim ***** válasza:

van, akire élénkítő hatással bír...

aludj jóga légzéssel

belégzéééés mialatt elszámolsz 1-2-3-4-5 kilégzééés 1-2-3-4-5, ezt 2x-3x,

aztán utána 1-2-3-4-5-6, kilégzés 1-2-3-4-5-6

elvileg 1-2-3-4-5-6-7-8-ra már alszol. de koncentrálj rá.

vagy képzelj el valamilyen törétnetet, amikor lefekszel aludni. az is segíteni szokott.

2011. jan. 20. 11:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2011. jan. 20. 16:05
 10/10 anonim ***** válasza:
ha már cigihez folyamodnál, inkább válaszd az alkoholt, lefekvés elött 1-2 pohár sör vagy bor és alszol is minta bunda
2011. jan. 22. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!