Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Visszatérő álom mit jelent?

Visszatérő álom mit jelent?

Figyelt kérdés

Azt is szeretném kérdezni hogy mit jelent az álmom. És azt is hogy miért álmodom már egy fél éve ugyan azt.

Azt álmodtam hogy a családommal (anya , apa , húgom , kutyám) egy családi házba költöztünk. Egy sárga színű hatalmas nagy házba. Velünk szemben egy régi vár volt. szürke és nagy. Téglából készült. Az udvara kicsi volt és köves út vezetett a járdához. Körülötte virágok meg kövek.

(akkor az álomban egy városban laktunk nem faluban)

A pázsit olyan mohazöld. Nagy volt a por az udvaron. Kerítés is volt fekete és egy kicsit zöld színű fából készült kerítés volt.

A szomszédaink nem voltak rendesek velünk. A várban néha láttam "szellemeket" szürke fejeket. Aztán otthon pedig anyuék ordítoztak. Mit jelent és miért álmodom ugyan azt?

2011. jan. 16. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyomasztó titok van a múltadban. Talán nem is titok előtted, úgymond készakarva feledkeztél meg róla, de nyomasztóan jelen van, és negatív hatással van rád.
2011. jan. 16. 19:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát nem tudom. További válaszok is jöhetnek! De neked is köszi átgondolom hogy mi lehet az.
2011. jan. 16. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Nos...a vár egy kicsit bekavar, kétértelmű... lehet, a "megálmodott" jövő kép, ahol mint egy meseszerű helyszínen akartál élni, elbújva a valóságtól...

Vagy a múlt...

Nekem ebből a leírásból sugárzik a kihaltság... lehet, hogy valami baj van a családban... amint írod, a szüleid ordítoztak...

Gondolkozz el egy kicsit, felejts el az álmoskönyveket... Magadba meredj...

Lehet, hogy a múltban volt valami, ami a gyerekkorodból jön elő... mikor kezdődött az álom? emlékszel? lehet,hogy valami olyan esemény váltotta ki, ami közvetlenül kapcsolódott a régi gyerekkori élményedhez...

2011. jan. 22. 04:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát mostmár 1-2 hónapja biztos. Még mindig ugyanaz az álom ugyanugy!
2011. jan. 22. 19:45
 5/8 anonim válasza:
Nem néztél valami nagyon beteg horrort? Egyébként ne félj egyszer el fog múlni! Ha nem akár el is mehet orvoshoz!
2011. jan. 23. 19:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Horrort? Hmm , nem tudom nem hiszem. De orvoshoz elmenni ilyennel?
2011. jan. 23. 21:12
 7/8 anonim ***** válasza:
fölösleges orvos... magadban kell ezt lerendezned.... tisztázd, h mi a baj...
2011. jan. 23. 22:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet a baj::::
2011. jan. 24. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!