Visszatérő álom mit jelent?
Azt is szeretném kérdezni hogy mit jelent az álmom. És azt is hogy miért álmodom már egy fél éve ugyan azt.
Azt álmodtam hogy a családommal (anya , apa , húgom , kutyám) egy családi házba költöztünk. Egy sárga színű hatalmas nagy házba. Velünk szemben egy régi vár volt. szürke és nagy. Téglából készült. Az udvara kicsi volt és köves út vezetett a járdához. Körülötte virágok meg kövek.
(akkor az álomban egy városban laktunk nem faluban)
A pázsit olyan mohazöld. Nagy volt a por az udvaron. Kerítés is volt fekete és egy kicsit zöld színű fából készült kerítés volt.
A szomszédaink nem voltak rendesek velünk. A várban néha láttam "szellemeket" szürke fejeket. Aztán otthon pedig anyuék ordítoztak. Mit jelent és miért álmodom ugyan azt?
Nos...a vár egy kicsit bekavar, kétértelmű... lehet, a "megálmodott" jövő kép, ahol mint egy meseszerű helyszínen akartál élni, elbújva a valóságtól...
Vagy a múlt...
Nekem ebből a leírásból sugárzik a kihaltság... lehet, hogy valami baj van a családban... amint írod, a szüleid ordítoztak...
Gondolkozz el egy kicsit, felejts el az álmoskönyveket... Magadba meredj...
Lehet, hogy a múltban volt valami, ami a gyerekkorodból jön elő... mikor kezdődött az álom? emlékszel? lehet,hogy valami olyan esemény váltotta ki, ami közvetlenül kapcsolódott a régi gyerekkori élményedhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!