Megfejtenétek ez az álmom mit jelent?
Nem vagyok hivatásos, sőt még amatőr sem, bár néhányszor már kaptam olyan visszajelzést, hogy rátapintottam a lényegre. Úgy elemzem, ki, mintha én álmodtam volna ezt, ezért biztos lesznek olyan dolgok, amik eltérnek a kettőnk metafora-rendszerében:
Első rész: ( a kamionos )
Nem vagy ura a történéseknek és előfordulhat, hogy volt olyan történés, ami téged felkavart és jobban szeretted volna, ha meg sem történik, annak ellenére, hogy sem közvetve, sem közvetlenül nem gyakorolt rád semmiféle hatást. Illetve belső ellentmondások lehetnek benned, amiből nemrégen sikerült megszűntetni egyet, de ezzel sem kerültél közelebb a célodhoz, ill. az egyensúlyhoz sőt jobban szeretnéd, ezt az utóbbi tényezőt visszaállítani.
Második rész: (Kesztyű)
Bár a segítőkézséged megvan, előfordulhat, hogy úgy érzed ez még mindig nem az igazi és azokat, akiken segítettél te magad vágtad át jóformán még akkor is, ha ezt ők sem érzik úgy...vagy éppen nem kapsz visszajelzést ezért pesszimistán állsz hozzá a dolgokhoz.
Harmadik rész:
Lehet, hogy van egyfajta félelmed attól, hogy noha ártatlan vagy azt semmiféleképpen sem leszel képes bizonyítani, sem törvényes, sem törvénytelen úton, ( bár az álmodban ez sikerül, lehet, hogy pont erre utal a megoldás is ). Állandóan meggyanúsítgatnak ezzel-azzal pedig jó részük nem igaz, avagy, ha igaz is nem olyan súlyos, mint amilyennek beállítják azt.
Remélem segítettem, bár nem valószínű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!