Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehet ennek a jelentése?

Mi lehet ennek a jelentése?

Figyelt kérdés

Tegnap este azt álmodtam hogy én egy nyomozóval megyek egy házhoz ahol elvileg egy túsz ejtő van bemegyünk lefegyverez minket a túsz ejtő és nem megöl hanem azt mondja nekem meg akiket már előttem elfogott hogy szexeljünk kiválasztott az 5 emberből 4 et engem 14 éves ,egy 16-20 lányt , egy nőt 30-40 éve ést és még egy nőt de nem emlékszem rá már :S és mondta hogy szexeljünk én a 16-20 éves csajt választottam

(még szűz vagyok )nem álmodtam végig mert mielőtt elélveztem volna felébredtem ( a túsz ejtő végig figyelt ,de ne szólt semmit )14 / F

2011. jan. 9. 17:43
 1/1 anonim ***** válasza:

ennek annyi a jelentése, hogy teljesen normális vagy. aszthiszem. nyugi nekem is vannak ilyen álmamim, tök normális, vagyis gondolom. asszem nekem is 13-14 éves korom körül volt egyre öbb ilyen álmom, most meg már csoda ha nem ilyet álmodok xD. annyit takar sztem h a szexuális vágyid erősödnek. ennyi.

17/L

2011. jan. 9. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!