Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogy lehetne emlékezni arra...

Hogy lehetne emlékezni arra amit álmodtam?

Figyelt kérdés

Reggelente sose emlékszem semmiféle álomra, pedig úgy tudom,az ember mindig álmodik valamit. Ha cukrot eszem állítólag emlékezni fogok, vagy ha sokat eszem lefekvés előtt. Mi ilyesmi még? Szeretnék emlékezni arra, amit álmodok.

Köszönöm.

2011. jan. 7. 21:54
 1/6 Egyszerű huszonéves ***** válasza:

Ha reggel marad benned valamiféle érzés az álmaid után akkor hangolódj rá arra. Nem baj, ha elsőre nem sikerül. Nekem sem mindig, de azért néha sikerrel járok.

Reggel, ha van időd elmélkedj kicsit.

2011. jan. 7. 22:01
 2/6 anonim válasza:

Én egyszer azt hallottam egy szakembertől,hogy mindenki álmodik,még az is,aki azt mondja,hogy nem szokott álmodni.

Azt mondta ez a szakember,hogy általában azokra az álmainkra emlékszünk,ami után rögtön felébredünk.

2011. jan. 7. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:

én szoktam emlékezni az álmaimra.

rémálmok nagyon ritka. 1 évben kb 1-szer 2-szer fordul elő :) vagy 5-szor max szerintem :)

2011. jan. 7. 23:21
 4/6 anonim ***** válasza:

> Szeretnék emlékezni arra, amit álmodok.

Miért akarsz emlékezni rá?

Az az "egészséges", ha nem ébredsz fel a REM fázis közepén, nem?

2011. jan. 7. 23:49
 5/6 anonim válasza:
szerintem nem csak arra emlékszünk amiből felébredünk, mert nekem pl volt olyan h felébredtem, nem emlékeztem arra h álmodtam volna, megyek a suliban, és egyszercsak beugranak képek, amiket álmodtam, aztán egyre több
2012. ápr. 24. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:

előző válaszolónak:

Mert beugranak dolgokról .

pl.:gondolkodtál valamit a sulin hogy mi lesz jövöre és hirtelen eszedbe jut hogy hoppá nem csináltam házit.

Vagy ép megnézed a mobilodat és hirtelen eszedbe jut hogy elfelejtetted feltölteni.

2012. ápr. 24. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!