Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi okozhatta, hogy ezt álmodtam?

Mi okozhatta, hogy ezt álmodtam?

Figyelt kérdés
Tegnap este volt egy borzalmas álmom. A gimnáziumból mentem haza fele a barátnőimmel. A Pöttyös utcai metrónál lyukadtunk ki valahogy, ahol volt egy hatalmas domb és azon egy építkezés. Vasút állomást építettek, ami a Köki fele ment. Besurrantunk, mondván, hogy ez jó móka lesz. Aztán hirtelen elkezdett alkonyodni, majd hatalmas hangzavar kerekedett és a munkások azt ordítozták, hogy: "Gyerünk, mindenki, bújjon el, jönnek!" Nem értettük az egészet. Összenéztünk aztán egyikünk az építkezés bejáratánál megpillantott egy hatalmas, fekete állatot. Olyan volt, mint egy 2méter marmagasságú fekete jaguár/leopárd. Mint a szél, úgy váltunk szét és mindenki elrejtőzött valahova. Én egy fóliával lefedett deszka kupac alatt bújtam el. Ott megláttam egy könyvet a következő címmel: Különböző halálnemek. Kinyitottam és elkezdtem lapozni. Az első a fulladás volt. És ahogy elkezdtem olvasni átéltem és láttam, éreztem, ahogy a víz alatt vergődve fuldoklom! És ugyanilyen módszerrel átéltem azt, hogy halálra vernek, leszúrnak, lelőnek, elvérzek, agyvérzés, szívroham, stb.. Borzalmas volt.. :S Mi válthatta ki ezt az álmot?
2010. dec. 27. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Új utakon kell az életedet folytatnod. A halál a lezárást, a múltat jelenti, ami a te esetedben a változást. Van hogy fuldokolsz a jelenlegi helyzetekben,amit az álmod kivetített a víz alatti fuldoklásra. És jön az új esztendő, az álmod még arra is utmutatást ad neked,hagyd hátra a félelmeidet, légy magabiztosabb, bástyásd körbe magad olyan barátokkal, emberekkel, akikben megbizhatol. Tehát az álmod egy nagyon pozitív utmutató volt az élet további folytatásának megnyilvánulásában. Jó egészséget kívánok neked. Élj úgy a mában, hogy megbánás nélkül tekinthess vissza a múltba.
2010. dec. 27. 15:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Szeritnem félsz a haláltól és attól, hogy ilyen durva módon halsz majd meg.

nem ettél sokat lefekvés előtt? komolyan nem kötözködésből mondom :D

2010. dec. 27. 18:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Első válaszoló igazán elgondolgodtató és lehet, hogy igazad van :) Második meg.. háát.. :D Lefekvés elött nem szoktam enni, mert akkor nem tudok elaludni. :D De érdekes gondolat, meg kell hagyni.:D
2010. dec. 27. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!