Mit jelenthet ez a különös álom? (lent)
az ember nem álmodik ilyeneket,max ha be van szívva
normálisan az ember történetekben , jelenetekben álmodik,és egy témára épülnek fel
tulajdonképpen olyan, mintha ébren lennénk , de az álmokban képtelen dolgok vannak(általában)
csalódás*
Nem szakítottál a pároddal? Vagy nem csalt meg? Vagy fordítva?
Írj
Én elmondom mit jelent! Azt jelenti h a jóisten hatalmas fantáziával, képzelőerővel áldott meg. Ez akkor is igaz ha tényleg ezt álmodtad és akkor is ha csak kitaláltad :D
Egyébként hülyeség h az emberek jeleneteket álmodnak csak összefüggően. Nekem is sokszor cikáznak az értelmetlennél értelmetlenebb események az álmomban.
Arról meg h van e valós jelentésük az álmoknak, nem tudok sokat, de sokak szerint van, és énis afelé hajlok hogy lehet, hiszen ekkor kibontakozik a tudatalattink.
Azthiszem "álmos könyveknek" nevezik az álmokat elemző könyveket.
És "tiszta álmod" volt már? Amikor rájössz hogy álmodsz, de képes vagy tovább az álomban maradni?
Nekem volt és NAGYON zsír :D Repültem is és ez például olyan érzés volt amit álmon kívül nem tapasztalhatok meg mert fizikailag lehetetlen. (nem szárnyakkal meg nem is kitartott kézzel mit szupermen :) csak koncentráltam és elemelkedtem a földtől, és irányítani tudtam h merre menjek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!