Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Előfordulhat az alvásparalízis...

Előfordulhat az alvásparalízis, ha olvastam róla?

Figyelt kérdés
Soha nem volt még részem benne, de tegnap olvasgattam róla. Hát Úristen... :S Este pedig komolyan annyira féltem, nem is tudtam elaludni, hogy mi lesz ha velem is ez megtörténiik.. Mert ahogy olvastam a legtöbb embernél ez nagyon kellemetlen volt, halálfélelem stb. Szóval az a kérdésem, ha olvastam én erről, akkor az növeli a megjelenésének az esélyét? Köszi a válaszokat előre is! :)
2010. dec. 10. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:

látod :D itt a példa az ezotéria összes baromságaira !

mindenki összeolvas mindent aztán belelátja a saját életébe !

Te semmit ne olvass tovább, lépj ki innen, mert akkor még szellemek meg raptoidok is megtámadnak majd.

2010. dec. 10. 18:04
 2/8 anonim válasza:
nekem azvolt hogy megismerkedtem egy csajjal msnen, és mondta hogy neki ilyen volt elmagyarázta meg minden és kb fél hónappal később volt nekem és nemcsak beképzeltem vagy valami nagyon rossz volt.El akartam aludni már feküdtem az ágyba félig aludtam és egyszercsak kinyíltak a szemeim a nyakamat elrántottam jobbra és olyan volt mintha eltörött volna a hangot is hallottam és semmit se tudtam csinálni nagyon rossz volt de egyben érdekes is.Amúgy ami után a csaj elmagyarázta milyen még utánanéztem picit mert érdekesnek találtam..
2010. dec. 10. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Attól, hogy olvastál róla, semmiképpen. Nem kell előre parázni, lehet, hogy soha nem fogod átélni. Ha meg igen, akkor sem rosszabb egy rémálomnál, olyat meg gondolom, éltél már át. Szóval nyugi, túl lehet élni. :) Ennyi erővel attól is félhetnél állandóan, hogy ha kimész az utcára, a fejedre eshet egy tégla és akkor mi lesz? :)

Belinkelek ide egy cikket az alvásparalízisről (ajánlom az első válaszoló figyelmébe is, meg bárkiébe, aki az alvásparalízist az ezotériával próbálja összefüggésbe hozni, amihez semmi köze, az alvási zavarokhoz annál inkább, szóval maradjunk a tényeknél):

[link]

2010. dec. 10. 18:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Itt pedig az okairól:

[link]

2010. dec. 10. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:
én ezek előtt még nem hallottam erről a jelenségről, de két hete, minden éjszaka felébredek, rendszerint 2 és 3 óra között, hirtelen kinyílik a szemem, és csak vagyok, utána meg visszaalszok. ez az lenne?
2010. dec. 10. 18:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó: alvási paralízisnél nem tudsz mozogni, és hallucinálsz. Szóval nem.
2010. dec. 10. 19:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem hinném, nekem is csak egyszer váltotta ki még érettségi előtt a rendszertelen alvás. De utólag visszagondolva vicces volt. :D
2010. dec. 11. 00:34
 8/8 anonim ***** válasza:

A tudatos álmot elősegíti, ha olvasol róla, szóval szerintem igen. De ne félj tőle, ha nyugodt maradsz, és nem esel pánikba, hatalmas élménnyé fejlődhet az egész!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. dec. 11. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!