Álmomban tudatosult bennem hogy csak álmodom azt csinálok amit csak akarok úgyse lesz következménye. Ki is használtam. Először és azóta se! Jelent ez valamit? Hogy lehet?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 20:01
11/15 anonim válasza:
Tudatos álmodás volt ez kérdezö, mint ahogy többen is leírták már :) Jó kis dolog, nekem se ment még 10 másodpercnél tovább. Gyakorolni szeretném csak lusta vagyok hozzá, pedig tudom a módszert :(
12/15 A kérdező kommentje:
Mi a módszer a gyakorlásra? Elárulod? Ha igen köszi!
2010. dec. 1. 21:53
13/15 anonim válasza:
Nekem eddig csak háromszor volt ilyen. Nem tudom, hogyan, csak megtörtént. Azzal indul, hogy az álom elején elkezdek gondolkozni. Pl.: tegnap nyár volt, most hogy lehet tél? Nem eshetett ki egy egész évszak! Nem is így néz ki a lakásom! Stb... Ekkor ráébredek, hogy csak álmosom. Nem kelek fel ideje korán, sosem bántottam senkit, de természetfelettire sem voltam még így képes (pl.: repülés). Csak élvezem az időt. Lógok suliból/munkából meg ilyenek. Egyébként az álom a tudatalatti megnyílvánulása. A tudatos álomban pedig kijön, hogy milyen egy ember valójában, mit tesz ha nem félti magát a következményektől. Én egy lusta lógós lennék :) Te valószínű, egy magát akár mások kárára is boldoggá tevő/kielégítő, csak a saját érzéseivel foglalkozó ember. Csak hát a valóságban sérülhet tőle (megszokott nyugodt életed. Csak ez tart vissza, nem az emberség... és ez szomorú...
14/15 Mulder614 válasza:
bennem ha tudatosul hogy álmodok és bármit megtehetek akkor hirtelen felébredek. sajna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!