Mostanában minden álmomban repülök. Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Erdőben, városban, város fölött vagy csak úgy az égben szoktam repkedni. Ilyenkor mindig érdekes érzés uralkodik el rajtam álmom közben. Olyan mintha szerelmes lennék és a gyomromban ezernyi pillangó repkedne. Valóban szerelmes vagyok, de olyasvalakibe akivel nem valószínű, hogy együtt leszek (mégegyszer) valaha is.2010. nov. 16. 21:15
2/4 anonim válasza:
Nekem is volt (évekkel ezelőtt) többször is ilyen álmom. Én erdő és víz felett is repültem, többnyire mint madár. Akkor nagyon foglalkoztatott, hogy miért álmodom ezt rendszeresen. Azt olvastam róla, hogy ez a szabadság utáni vágyat jelenti. Hogy be vagyok "zárva". Ez igaz is volt, mert gyesen voltam itthon, nem dolgoztam, nagyon kicsi volt a mozgásterem. De a párommal kapcsolatosan is azt éreztem, hogy teljesen az ő "hatalma" alatt vagyok és nem tudok kibontakozni, kinyílni. Az életem megváltozott, ezek az álmok elmúltak. De visszagondolva arra az időszakra, hát... tényleg van benne valami. Mostanában még csak nem is álmodok. Így már nem szoktam az álmaim megfejtésével foglalkozni.
3/4 anonim válasza:
Én már kiskorom óta rendszeresen ilyet álmodok, amikor repülök álmomban egy tkp. megfogalmazhatatlan, leírhatatlan, nagyon intenzív érzés társul az egészhez, valamiféle nyomás....amolyan gonosz, negatív (tudom a "gonosz" hülyén hangzik, de tényleg vmi ilyesmi, már én is akartam kiírni kérdést ezzel kapcsolatosan, de nem tudtam, h hogyan fogalmazzam még találóan.....várom kíváncsian a többi választ, érdekel a téma, amúgy nem nyomasztanak ezek az álmok közben, sem később, csak furcsa...nem tudom, de sztem biztos, h vmi olyasmit jelenthetnek, h "vmi nincs rendben"....és ezt komolyan, pszichológiai értelemben értem, nem amolyan ezotérikus -álomfejtős értelemben.
4/4 oliver castro válasza:
Sokat álmodom ezt valamint a gyerekem is! Ezt a videót nem rég találtam! Egy orosz gyerek tényleg repül! A víz kivert amikor megláttam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!