Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom MINDEN éjszaka...

Miért álmodom MINDEN éjszaka azt hogy pisilek?

Figyelt kérdés

mindig máshol és máshova meg más sugárban....más mennyiséget

tudom hogy vicces de már unom ezt...

2010. nov. 16. 20:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerencséd van, mert általában aki ilyet álmodik az igazából is bepisil... szóval még jobb a helyzet :D
2010. nov. 17. 15:09
 12/17 A kérdező kommentje:
hát igen :D
2010. nov. 17. 15:16
 13/17 anonim válasza:

Én is többször álmodtam, hogy pisilni kell, de valami miatt nem tudtam, foglalt volt,leskelődtek, stb.

Szerintem ilyenkor valójában kell, szerencsére az ilyen állom megakadályozza a bepisilést.

2010. nov. 22. 11:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Nálam akkor van ilyen álom amikor alvás közben is kell pisilnem. Van amikor reggelig ilyen kiábrándító álmom van, vagy pedig felébredek és megy wc-re. Utána már mást álmodok. Nálad is ehet ez van. De ha túl gyakori, akkor menj urológushoz, vizelet minta vizsgálatra, lehet, hogy húgycső probléma van, vagy húgyi fertőzésed van. Ilyenkor felírnak egy antibiotikumot és rendbe jössz álmodban is , valóságban is.
2010. nov. 22. 13:26
 15/17 anonim válasza:
velem is így volt este amikor aludtam vécéről álmodtam utána felkeltem és majd be pisiltem.Próbáld ki hogy takaró nélkül alszol és akkor ha ilyet álmodsz fel fogsz kelni.
2010. nov. 22. 16:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Egy pasas elmegy a dokihoz.

- Doktor úr! Minden este azt álmodom,hogy jön egy manó,aki folyton az mondogatja,hogy most pisilünk,most pisilünk! Ilyenkor mindig arra ébredek,hogy bepisilek. Mit tehetnék? Adna nekem valami gyógyszert?

- Kedves uram,legközelebb,ha megjelenik az álmában a manó,mondja neki,hogy MOST nem pisilünk. S akkor abba marad a problémája. Egy hét múlva jöjjön vissza kontrollra.

Faszikám megörül,haza megy...Egy hét múlva visszamegy kontrollra.

- Na hatott a módszerem?- kérdezi az orvos.

- Igen!- feleli a beteg.- Megjelent a manó,rákezdett: "most pisilünk,most pisilünk". Mire én azt feleltem neki,hogy most nem pisilünk,de erre a manó azt mondta,hogy akkor most kakilunk...

:D Bocsi,de nem tudtam kihagyni! :D

2010. nov. 24. 20:47
 17/17 A kérdező kommentje:
ez nagyon nagy xD
2010. nov. 24. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!