Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom MINDEN éjszaka...

Miért álmodom MINDEN éjszaka azt hogy pisilek?

Figyelt kérdés

mindig máshol és máshova meg más sugárban....más mennyiséget

tudom hogy vicces de már unom ezt...

2010. nov. 16. 20:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a prosztatáddal van gond.
2010. nov. 16. 20:27
 2/17 A kérdező kommentje:
amúgy lány vagyok, de csak álmodom hogy pisilek a valóságban szerencsére sosem
2010. nov. 16. 20:35
 3/17 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? én kiskoromban sokszor álmodtam ezt, és sokszor sajnos be is pisiltem. Én is lány vagyok
2010. nov. 16. 20:39
 4/17 A kérdező kommentje:

16 vagyok, de csak mostanában álmodok ilyeneket

de sosem pisilek be

szerencse, mert akkor minden nap cserélhetném az ágyneműt meg az ágyat tisztíthatnám :/

2010. nov. 16. 20:59
 5/17 anonim ***** válasza:

Velem is ugyan ez volt. Ez egy rossz beidegződés. Gondolom,napközben meg lefekvés előtt is sokszor jársz pisilni,hogy nehogy éjjel lepjen meg a dolog,mégis pisilned kell éjjel. Gondolom ilyenkor valami mindig "akadályoz" álmodban,pl túl kicsi a wc,vagy koszos,stb... Nekem egy idő után magától elmúlt.

L/20

2010. nov. 16. 21:27
 6/17 anonim ***** válasza:
Legközelebb nem csak álmodni fogod... :DDD Hoppá!
2010. nov. 16. 21:28
 7/17 anonim válasza:
Ha álmodban pisilned kell, akkor igazából is! ÁLmondban talán többször pisilsz mindenféle helyen, mégis mindig újra kell, vagy el sem múlt az inger? Próbáld magad felébreszteni és menj el igazából pisilni. Amúgy este már ne igyál sokat, akkor nem álmodsz majd ilyet.
2010. nov. 16. 21:40
 8/17 A kérdező kommentje:

nem iszok este szinte semmit,de amúgy a valóságban akkor is pisilni járok amikor nem kéne mert irtóra ront a közérzetemen ha már egy picit is kell :/

de amúgy az álmom részletesen olyan h se kezdete se vége szóval annyit álmodok h csak pisilek és csak pisilek de nem álmodom meg a kezdését és a végzését sem

2010. nov. 16. 21:59
 9/17 A kérdező kommentje:
felébreszteni meg nem tudnám magam :S mert fogalmam nincs róla hogy most álmodok vagy mi van, teljesen olyan mint a valóság. olvastam a tudatos álmodásról, jelei nincsenek h tovább tudnám fejleszteni :( pedig annyira jó lenne
2010. nov. 16. 22:00
 10/17 anonim ***** válasza:
pis pis
2010. nov. 17. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!