Két álmomban is elütötte egy busz a pici kutyámat. Mit jelenthet ez?
1.Most már a második alkalom, hogy ezt álmodom. A busz nagy nehezen megáll, a kutyusnak orvosi ellátás kell és utána felébredek, a többit nem tudom. Mit jelent ez???
2. Volt egy másik álmom is, amikor az autómmal vízbe estem, szemben velem egy Bmw jött és elrántottuk a kormányt ő is és én is mi előtt összementünk volna. Olyan volt mintha a dunába széléhez estem volna Az autóból ki kitudtam mászni a szakadékon és órákig néztem az autómat és sírtam miatta. Ez mit jelenthet????
Nagyon köszönöm, ha tud valaki segíteni, mert megijedtem az álmomtól..
a vizbe eses az betegseget jelent de csak akkor h ha szennyes volt a viz
a masodik az is lehet h lehetseges h az eletben le zuhanz es lassan ki maszol vagyis penz ugyeid le esnek lassan visszajon
a kutya pedig egy barat elutese jelenthet
nem vagyok szakembere, de szerintem csupán szereted a kutyusod és félted is:)
jah. és ne egyél pacalpörköltet vacsorára:)
szerintem nem kell túlbonyolítani az álmaidat:)
"Egy halott vagy haldokló kutya álmunkban egy barát elvesztését jelzi, de azt is szimbolizálhatja, hogy saját ösztöneink hagynak minket cserben"
Eddig minden álomfejő oldalon ezt írták dióhélyban (az álomfejtő könyve is ezt írja)
Nem árt utánanézni állmaink jelentésének, de nem szabad túlzásba esni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!