Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a hülyeség...

Mit jelenthet ez a hülyeség az álmomban?

Figyelt kérdés

Mostanában furcsa álmaim vannak egy srácról, aki évek óta tetszik. Mindig bánt álmomban...

Az első ilyen álom szerint már régóta együtt lehettünk, amikor hirtelen rám támadt, kiabált velem, és megvert... Az álom végén bűntudatom volt, mert tudtam, hogy én hibáztam valamit, és megérdemeltem.

A másik sokkal érdekesebb volt. Egy furcsa, romos helyen sétáltunk egy baráti társasággal, Ő is ott volt. Valamiért senkin nem volt felső, a lányokon melltartó sem... Rajtam sem, de nem éreztem furcsának, mert mindenki ugyanígy volt. Elkezdtem beszélgetni Vele, sokat nevettünk, hülyéskedtünk (Lady Gagát parodizáltuk xD) amikor hirtelen minden előjel nélkül elkezdett ütni engem... Nagyon megijedtem, meg se bírtam szólalni, amikor hirtelen megfogta a bal mellem és elkezdett tapogatni... Én elszaladtam, be az egyik épületbe, és elkezdtem ruhákat keresni, mert akkor hirtelen újra mindenki fel volt öltözve, de mégsem néztek hülyének, amiért félmeztelenül rohangálok. De amikor találtam valami ruhát, az eltűnt, amint felé nyúltam... És halálra voltam rémülve, mert féltem Tőle...

Nagyon ijesztő a dolog, mert igazából szeretem Őt, és nem tudnám elképzelni, hogy bántana...

Jelenthet valamin ez az álom? Esetleg annak van jelentősége, hogy a bal oldalamon állt és ott ütött meg és tapogatott? Vagy a romoknak? (bocsi a hosszú leírásért)

2010. nov. 14. 12:22
 1/4 anonim válasza:
picit rövidebben leírnád? nincs kedvem olvasgatni...
2010. nov. 14. 20:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Olvasd el az első sort, ott a lényeg...
2010. nov. 15. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem aggódsz hogy te nem tetszel neki a bal oldal nem tudom mit jelent,sajna csak ennyit tudok mondani:)
2010. nov. 15. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az álom arra utalhat hogy a fiú/vagy hozzád közelálló féfi/ gondolata bánt téged; az okozza a feszültséget;ilyeszt meg. gyengének tehetetlennek érzed magad vele szemben. talán félsz hogy megismernek, közel kerülnek hozzád?

menekülsz egy olyan dolog elől amivel szembe kéne nézned hogy nyugalomban felszabadultan, természetesen élhess.

Tehát az a "szemény" lehet hogy nem is megverni akar hanem csak közel kerülni hozzád, de te nem hagyod mert félsz h mi lesz ha megismer.

Lát = felszínes kapcsolat. Látja a melleid = természetes kapcsolat. Megérint = belsőséges kapcsolat. Megérinti a bal melled/szíved?/... (és te elfutsz :P)

Bal oldal: tudattalan (nem tudatosult benned vmi/ez)

Ütött: leírtam

tapitott: leírtam

romok: régi eseményre utalhat/abbl eredhet

2010. nov. 16. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!