Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a visszatérő...

Mit jelenthet ez a visszatérő álom?

Figyelt kérdés
Gyakran álmodom azt, hogy megyek a járdán valahol, és egyszercsak falak jönnek ki a földből, amitől én nem tudok továbbmenni. Ha megpróbálom átmászni, akkor másik jön elő megint előttem, és így sorba előttem végig pár méterenként falak jönnek ki a földből. Olyan is van, hogy épp alattam jön ki a földből a fal, és én fennakadok rajta. Mit jelenthet ez? Már egy elég régóta visszatérő álomról van szó.
2010. nov. 13. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, hogy sok akadály vár rád az elkövetkezendő időben.
2010. nov. 13. 15:26
 2/6 anonim válasza:
100%
Rossz irányba mész. Ragaszkodsz valamihez, amihez nem kellene és a tudatalattid, vagy az őrangyalod ezzel akar jelezni. Nézz mélyen önmagadba, nem ragaszkodsz-e olyan döntéshez vagy akármilyen tárgyhoz, személyhez, stb amihez nem kellene?
2010. nov. 13. 17:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2010. nov. 14. 14:06
 4/6 anonim ***** válasza:
nem jutsz el a célodig,félúton megállsz
2010. nov. 15. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:

ha ez az álom zavaró, akkor én a helyedben megpróbálnám összekapcsolni a fejemben ennek az álomnak a témáját, és például azt, hogy tudatosulj. Például lefekvéskor vagy akár nap közben is gondolj néhányszor arra a jelenetre, hogy jönnek ki előtted a falak...látod a falakat...DE! nem ugyan azt csinálod, mint mindig az álmodban akaratlanul, hanem például kezdd el nézni a tenyereidet. Nézzed az ujjaidat, tenyered, mozgassad, forgassad gondolatban stb.

És ha álmaidban újra előjönnek a falak, akkor már nagy valószínűséggel az agyad emlékezni fog már arra amit te már napközben elképzeltél ezzel kapcsolatban. És már nem átmászni fogsz a falakon meg fennakadni, hanem a tenyeredet fogod nézni, ahogy azt már képzeletben eljátszottad magadban. És álomban a tenyerek elkezdenek elfolyni, eltűnni, elhalványodni meg hasonló dolgok..és akkor már rá fogsz jönni arra, hogy álmodsz. És vagy felébredsz, vagy elkezdheted élni a saját tudatos álmodat, amiben azt csinálhatsz amit csak szeretnél. :)

Ezt csak azért írtam le, mert nekem nem tűnik valami szimpatikus dolognak ez az álom...és ha zavar, akkor így könnyen véget tudsz vetni neki. :)

Minden jót!

2010. nov. 28. 21:54
 6/6 anonim válasza:
Az ember arról álmodik amiről állandóan gondolkozik és te amikor elősször álmodtad állandóan arra az egy álomra gondolsz és ezért jön vissza az álmod próbálj gondolkozni másról amikor becsukod a szemedet kébzelj példa ha van szinpátiéd akkor azt hogy hogyan akar megkérdezni hogy akarsz e vele járni és hogy hogí jártok és aztán csak arra gondolsz
2010. nov. 29. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!