Ez összefüggésben lehet? Nagyon fontoos. Segítség!
anyukámnak mozog a foga, bevan gyulladva, az arca felvan dagadva. most jött haza a fogorvostól.
(gyökérkezelték,meg gennyes.. és egyszer ebbe halt meg az egyik ismink, hogy a genny felment az agyába:S vagyis ilyesmit mondott előbb anya)
de a bátyám meg foggal álmodott, anya szerint: halál
ez lehet vmi összefüggésbe? vagy nem?
nagyon félek :'(
16/L
Genny az agyába...
Ilyen nincs. Fertőzésbe, gyulladásba bele lehet halni, de nem így. Anyukád volt orvosnál, kezelik, semmi baja nem lesz.
Az álomfejtésnek pedig semmi tudományos alapja nincs.
bátyám nem tudott arról,hogy anyukámnak fáj a foga..
este kezdett el neki fájni, amikor bátyám már aludt :/
Ha babonás vagy, akkor hiszel ilyenekben. Amúgy meg szerintem nincs összefüggésben. Amúgy ezt olvasd el:
- Fogat enni: halál.
- Fogad, ha kihull: egy atyádfia meghal.
Az 1756-os könyv szerint:
- Fogadat szádból kiszedni: siralom.
- Első fogat elveszíteni: nehéz felejtés.
- Fogaid, ha mind kifutnak: egészségesnek gonosz; betegnek egészséget jegyez.
- Fogaid ha összenőnek: tévelygés, visszavonás.
- Rothadt fog, ha kihull: jó.
- Fejér fog, aranyos fog: jó.
- Fog (viaszból): szörnyű halál.
- Fog fehérónból: kisebbség.
- Üveges fog: halál.
- Ezüstfog: gazdagság.
- Fogaid, ha másodszor nőnek: jó.
- Fogaidat tisztítani: nagy ártalom.
- Fogaid, ha elédbe esnek: gyermekeid halála.
- Fogaid nyelveddel kitolni: dolgaidnak jó vége.
Szóval a tizenhatból csak öt jelent halált. Ez jó arány.
jó lehet h hülyeség h feltettem a kérdést csak nagyon félek. de szerintem ezt meglehet érteni :S
de zeke szerint mégse :S
köszönöm. :////
Én megértem.És engem az álomfejtés is foglalkoztat,hiszek benne.Csakhogy!az álmoskönyv legfeljebb szórakozásra jó,abban komoly ,hihető választ nem fogsz találni.Az kb olyan,mint a napi horoszkóp,elolvasni érdekes,aztán vagy bejön,amit ott leírtak,vagy nem...
Szóval,ne aggódj bátyád álma miatt.Mivel közeli kapcsolatban vagytok,így természetesen nagyobb a tudati összeköttetés közöttetek és bátyád álmában így kaphatott információt arról,hogy anyudnak fáj a foga.Kicsit hasonló ez,mint a telepátia...
Hogy ne kelljen tovább aggódnod,az lenne a legjobb megoldás,ha rábeszélnéd anyukád,hogy menjen el újra a fogorvoshoz(vagy egy másikhoz)és mondja meg,hogy továbbra is probléma van a fogával.Addig pedig vegyen be valami fájdalom csillapító,gyulladáscsökkentő gyógyszert.Ha belázasodna,akkor gyanakodhat rá,hogy komolyabb gondot okoz a fog esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!