Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez valyon mit jelenthet?

Ez valyon mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Mostanában elég szokszor álmodom barátnőmmel,14 évesek voltunk mikor meghalt egy balesetben már 3 éve. Mostanában nagyon sokszor álmodom vele, h. még él és senki nem hiszi nekem, borzasztó érzés.
2010. nov. 11. 11:22
 1/7 anonim válasza:
nem tudom kivenni teljesen a kérdést de ha jól értelmezem a barátnőd meghalt mikor 14 éves korában? fiú vagy vagy lány? ezek után könnyebb lenne válaszolom főleg ha fiú lennél
2010. nov. 11. 11:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Vajon...
2010. nov. 11. 13:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok!! Legjobb barátnőm volt!! 3 éve halt meg,egészen mostanáig nem álmondtam vele,csak mostanában és egyre többet!
2010. nov. 12. 23:34
 4/7 anonim válasza:
Szerintem ez normális, nem kell semmi olyanra gondolni hogy megjelent a szelleme vagy ilyesmi. Egész egyszerűen csak sokat gondol rá a tudatalattid. Ez még visszatérhet.
2010. nov. 13. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
lehet h meg jelen. de ha olyannal álmodsz aki meghalt az általában azt jelenti hogy üzenni szeretne valamit.(:
2010. nov. 14. 00:07
 6/7 anonim ***** válasza:
igen, azt akarja üzenni hogy ne álmodj vele többet, mert tényleg visszajön! :D
2010. nov. 14. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:
14 évesen nehezen dolgozza fel az ember az ilyen tragédiákat. Valószínűleg akkoriban még nem voltál készen rá, hogy túl tedd magad a dolgon, és most ezért tér vissza az emléke. Nyugi, túl leszel rajta.
2010. dec. 2. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!