Mit jelent ez? Miért álmodok más fiuval? Tudatalatt másra vágyok?
Jelenpillanatban van barátom és szeretem is vagyis ugyérzem..Viszont ma olyat álmodtam mint még eddig nem és érdekel is meg fokozottan felkeltette az érdeklödésemet..
Egy olyan fiúval szeretkeztem akit még életemben nem láttam vagyis nemtudom lehet h láttam de igy nem volt teljes kép a fiurol csak nagyábol láttam.de többször is megesett a szex az álmomban..és a lényeg az volt h elöször összejöttem a fiúval utánna kiderült h a fiunak van barátnöje akkor ott hagytam utánna probálkozott megminden.utánna én probálkoztam de elhajtott..és utánna elkakart követni mindent a fiu h ujra velel egyek de én hajthatatlan voltam.utánna a srác elakart utazni én utánna szaadtam a nyakába borultam és hosszu percekig csokoloztunk utánna ágy..
és nemtudok rájönni h kivolt..
és h miért álmodok más fiuval ha van barátom.(persze még nem olyan rég vgayunk együtt..)
voltunk már 1éve 4honapig.utánna szakitottam vele.és most rájöttem h mégis kell.
és most okt.27.e ota megint együtt vagyunk.
de az hangulyozom h nem élünk még szexuális életet.
nagyon megköszönném a segitséget.
tényleg nagyon érdekel miért van ez..
elöre is köszönöm.
Csak nekem tunik ugy, hogy az álmod egy kicsit megcsavart valósága annak ami a valóságban törtent? Arra a részre gondolok,hogy rájöttél hogy valójában akarod ot....ahogy ezt a mostani barátoddal is átélted miután szakítottatok...
Szóval lehet hogy a saját barátodról álmodsz és azért tunik ismeretlennek mert ez az ido amit egyutt toltottetek nem volt elég arra hogy 100 szazalek megismerd ot es ezt a tudatalattid ugy mutatja ki hogy az álmodban egy ismeretlen férfinek ábrázolja.
Személyes véleményem, hogy ne foglalkozz vele...Az tény hogy álmodban olyan dolgok is megtörténhetnek amiknek a gyökere olyan mélyen van hogy semmi értelme kutatni utánna hiszen egy semmit nem jelento egyveleg...így álmodhatsz akár arról is hogy egy hozzád nagyon közel állo valakivel...baráttal vagy akár családtaggal szexelsz amihez tényleg semmi közd és meg sem fordulna a fejedben (Ez utóbbit az önbizalom hiánya és a félelem az egyedul maradástól elosegíthetik!)...Àlmok....Ne foglalkozz vele....
köszönöm szépen.
de azért kíváncsi lennék még 1-2 gondolatra..( :
elöre is köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!