Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan árnyékoljátok le az...

Hogyan árnyékoljátok le az agyatokat hogy ne tudja más mit álmodtál?

Figyelt kérdés
jan. 19. 17:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
"Őrült nő támadta meg kolléganőjét érthetetlen okokból "....😂
jan. 21. 18:26
 22/23 Sándor Dombi válasza:

Ha úgy alszom el, hogy a szoba valamelyik felső sarkát nézem, akkor azt álmodom, hogy cérnaszál emberkék párnákon rohangálnak. Ilyenkor mindig felébredek, mert valamiért neoem ez egy rossz álom.

A másik álmom az, hogy gyerek vagyok, télen megyek a járdán, megcsúsuok és a jeges úton kicsúszok az úttest közrpére, ahol jön felém egy régi Moszkvics, és hiába próbálok felállni, nem sikerül, és az autó elüt. Na ekkor ébredek fel, izzadságban fürödve.

jan. 27. 10:47
 23/23 anonim ***** válasza:
Én inkább feltölteném a netre, hogy más is szívjon. 2 visszatérő rövid álomképem van lassan 50 éve. Az egyik, hogy egymásra tett székeken, hokedliken egyensúlyozok fél lábbal, valamit el akarok érni a plafonon, és kidőlnek alólam egyik jobbra, másik balra és leesek, összetöröm kezem lábam. A másik, hogy egy nagy puskalövést, vagy hasonló durranást hallok, és felébredek. Sok idő telt el, mire rájöttem, hogy ez nem valódi hang. Bármit álmodom, véletlenszerűen felkelek egy lövésre, amiről azt hiszem, valódi.
jan. 28. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!