Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan árnyékoljátok le az...

Hogyan árnyékoljátok le az agyatokat hogy ne tudja más mit álmodtál?

Figyelt kérdés
jan. 19. 17:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Még énse tudom mit álmodtam nemhogy más 🤣🤣🤣
jan. 20. 10:35
 12/23 anonim ***** válasza:
Én nemrég azt álmodtam hogy egy királyrák vagy homár, inkább homár táncolt egy ventilátorban ami aztán ledarálta... na ezt nem múltjátok felül...
jan. 20. 10:51
 13/23 anonim ***** válasza:
Lezart teluletre mentem be biciklivel lattam fa bodet ahol emberek beszelgettek egy resen lattam oket nemakartam hogy eszrevegyenek aztan egy hatalmas aruhazba voltam ahol csempek meg furdoszobai dilgoo voltak a fal mellett nemtudom menni mert keskeny volt a oarkany igy a csempe tornyok kozott mentem be voltam fosva nehogy leverjek egy csempe tornyot és osszetorjon aztan lepcsokon felmentek lattam egy falat ami alatt volt egy kis res az mogott meg a kijarat gkndoltam ott nem ferek at ezert mekerultek bejott egy nő neztem mreer megy ki aztan eltunt 🤣
jan. 20. 11:25
 14/23 anonim ***** válasza:
Minden este lefekvés előtt jól körbetekerem a fejemet alufóliával, de nem ám azzal a gagyi vékonnyal! Csak jóminőségűvel úgy hatásos! De az orrlyukamnak szúrok lyukat mindig, az fontos!
jan. 21. 17:50
 15/23 anonim ***** válasza:

Nemrég azt álmodtam hogy a munkahelyen összetűzésbe keveredtem egy kolléganőmmel...aztán álmomban meg akartam verni de még sem mert arra gondoltam hogy nem szabad ilyet csinálni egy munkahelyen...

De basszus basszus felébredtem és arra gondoltam hogy basszus ez álom volt és álmomban szétverhettem volna de nem tettem meg😱😱😱😭😭😭😭😭

Azóta azt akarom álmodni hogy jól meg tudjam verni!

jan. 21. 17:54
 16/23 anonim ***** válasza:
Hogy tudnám elérni hogy ugyan azt álmodjam megint?ésmegtehessem azt amit akkor nem tettem??
jan. 21. 17:55
 17/23 anonim ***** válasza:
Hat hogy? Erosen kepzeld el, jelenitsd meg magad elott és verd szet 🤣
jan. 21. 18:09
 18/23 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣próbálkozom de nem megy😂
jan. 21. 18:22
 19/23 anonim ***** válasza:
Mást álmodom olyat amire nem is gondoltam😂
jan. 21. 18:23
 20/23 anonim ***** válasza:

Csak nehogy egyszer azt higgyem hogy épp álmodom és igazából szétverem😂 elkapom a parkolóba🤭

Biztos benne lennék a híradóba

jan. 21. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!