Visszatérő álmaim vannak ahol egy fiúval szeretkezek, ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Új osztályom van.Ott van egy fiú,akihez úgy alapjáraton nem vonzódom,aranyos meg kedves,de nekem túl kisfiús még.Viszont már háromszor álmodtam azt hogy szeretkezünk.Ez valamiféle,rejtett vonzódás lenne?Kicsit meglepő,ha tetszene,nem lepődnék meg minden reggel,de aki tetszik vele nem is álmodok ilyeneket :D2010. nov. 7. 19:01
1/3 anonim válasza:
valamiképpen vonzódsz hozzá. titkon vágysz rá.
2/3 anonim válasza:
Vagy csak a szeretkezésre vágysz, úgy általában, és ezt társítottad egy új archoz.
3/3 anonim válasza:
szerintem az első válaszadónak van igaza. Ha csak a szeretkezésre vágynál, akkor nem mindig a fiúval lennél, hanem vagy mindig mással, vagy esetleg nem lenne arca az illetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!