Volt valaha jósálmotok, ami bejött, elmesélnétek?
Figyelt kérdés
dec. 28. 21:34
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ezek azoknak számít-e:
1. Barátnőmnek már megvolt a fia, és tudtam, hogy szeretnének második gyermeket, de még nem volt terhes, és azt álmodtam, hogy született egy kék szemű kislányuk kb 1-2 évvel később tényleg kék szemű kislányuk lett.
2. Nem akartam tudni a babám nemét. Egyik este azt álmodtam már a terhesség alatt, hogy felhívtak, és kérdezték, hogy na fiú vagy lány, és mondtam, hogy nem tudom, mert csak az érdekelt, hogy egészséges legyen, következő kép, hogy pelenkázom át a gyereket, és fiú volt. Végül tényleg fiam született :)
2/3 anonim válasza:
Van, rendszeresen. Nem akarom elmesélni, bocs.
3/3 anonim válasza:
Egy rakás nővel voltam egy házibuliban.. Ez még akkor volt, amikor nem volt önbizalmam, így jó kis álom volt akkor. Később valóra vált mikor az exnejem valamelyik húgának (az ötből) voltunk a szülinapján. Megvolt a deja vu érzés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!