Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az összes rémálmom a nagyapámm...

Az összes rémálmom a nagyapámmal van. Miért?

Figyelt kérdés
Szeptember végén sajnos elhunyt, a halálát nagyon nehéz volt feldolgozni, még mindig nem sikerült. DE! amikor még frissen gyászoltam, nem voltak vele álmaim, mikor már megnyugodott a lelkem és kezdtem elfogadni, akkor jöttek elő. Több álmomban is csak az szerepelt, hogy csak a hangját vagy a szuszogását hallom, őt magát nem. Legutóbbi álmomban ott volt, de mint szellem. Azt kérdezte álmomban, hogy "Hogy mondjam el neki, hogy meghaltam?" A kérdés az öcsémnek szólt volna, aki még bölcsis és nem fogja fel még, hogy a papája elment. Tisztára olyan, mintha nem engedné az agyam, hogy feldolgozzam ezt

tegnapelőtt 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:
83%

Ez nem rémálom.

De, pont azért csinálja az agyad, hogy feldolgozd.

tegnapelőtt 23:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy közeli kapcsolatban a gyász 1, néha 2-3 évig is eltarthat. Teljesen normális, hogy ez álmokban is megjelenik.

Arra a kérdésre is meg fog jönni a válasz. A bölcsis kistestvérednek is meglesz a válasz, amúgy elég pici ahhoz, hogy hamarosan elfelejtse a nagypapáját. És majd te mesélsz neki róla, és ez is a feldolgozás része lesz.

tegnap 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!