Mit jelent ha a 4 éve elhunyt nagyapámmal álmodtam?
Álmomban apai nagyapámat láttam érdekes módon másik ágról való nagyszüleim régi házában amit már eladtak. Az egyik félig üres szobában láttam, kétszer, ahogy elmentem a szoba előtt.
Első alkalommal valamit nézett a szekrényen, másodszor meg feküdt az ágyon. Utána szóltam apukámnak, hogy amúgy láttam a papá a masik szobában.
Eddig nekem nem volt hasonló, és nem tudom hova tenni.
Sajnos semmit sem jelent
Lehet, hogy beszélgettetek róla nem olyan régen
1esnek van igaza
Nem dolgoztál fel valamit vele kapcsolatban. Vagy a gyászt vagy bármi mást.
Amikor felébredtél, vagy amikor eszedbe jutott hogy érezted magad?
Nem tudom, hogy éreztem magam. De gondolom, ha ilyesmi, akkor csak feltűnt volna.
Olyan nem lehet, hogy azt érzékelem, hogy más csaladtagom nem dolgozta fel?
Reggel láttam, hogy meg volt gyújtva egy gyertya a konyhában, akkor meg nem.gondoltam semmit, de miutan felkeltem ez beugrott.
Apai nagyapádra gondolsz(láttam), mikor a másik ágról való nagyszüleid kerülnek szóba(régi házában). Mert mintha nem is élt volna(Az egyik félig üres szobában láttam), hogy ő róla is essen szó(ahogy elmentem a szoba előtt).
Hogy mondjanak róla valami emlékezeteset(valamit nézett a szekrényen), vagy nyilvánítsák ki, hogy szeretik(feküdt az ágyon). Erre fel szoktad hívni apukád figyelmét(Utána szóltam..).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!