Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Rengeteg álmom volt egyetlen...

Rengeteg álmom volt egyetlen éjjel. Mit jelenthetnek?

Figyelt kérdés

Első álmom:

Egy almafa alatt álltam, ami telis-tele volt roskadásig vörös, érett almákkal, én próbáltam kiválasztani a legszebbet, de akármelyiket fogtam meg, ahogy a másik oldala felé forgattam, mindegyik rohadt volt a túloldalán.

Aztán megláttam a földön a lábam mellett egy ragadozó állat koponyáját, csak a koponyáját, talán farkasé, és látszott rajta, hogy már régóta ott volt. Ezután jött egy kígyó, felém kúszott, mikor pedig odaért elém, felegyenesedett fenyegetően, de végül nem támadott, hanem elkúszott másfelé.

A második álmom:

Egy tavon gólyák úsztak, és helyből felszálltak a vízről. Én ámultam, hogy ilyen hatalmas madarak hogyan tudnak helyből felszállni. Egyre felmásztam, és repültem a hátán körözve a tó felett. Aztán megláttam a parton egy alvó gólyát. Amikor közelebb repültünk hozzá, láttam, hogy valójában elpusztult, és a tollai alól már kilátszanak a bordacsontjai is.

A harmadik álmom:

Láttam a templomunkat, és csodálatosan fel volt díszítve, színes szobrokkal, zománcozott címerekkel, faragásokkal, színes ólomablakokkal, és azon gondolkodtam, milyen büszk~n fogom idevezetni hozzá az erre járókat, és megmutatni, majd pedig az volt bennem a dilemma, hogy vajon ez-e a jó, hiszen olyan szép, mint soha sem volt még eddig, vagy helytelen, hiszen nem ez az eredeti állapota, most olyan, mint amilyen sosem volt, nem pedig amilyennek megálmodták egykor a tervezői.

A negyedik álmom:

A templom mögött elláttam a Dunáig, és láttam a Budavári Palotát.

Odamentem, és segítettem rakodni a téglákat. Egy ember a vállam mögött folyamatosan engem feszélyezve figyelt. Azt mondta, minek csinálom ezt, mikor senki nem fog erre emlékezni. Én azt mondtam, jót nem azért kell tennünk, hogy emlékezzenek rá, vagy megdicsérjenek érte.

ma 15:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt, hogy aludtál.
ma 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!