Ostobaság, vagy jelenthet valamit?
Egy álmomról van szó. Röviden annyi volt benne, hogy egy munkahelyi céges buli után egy ilyen HR iroda szintű kurzuson találtam magam egy kijelölt csoporttal. Volt egy ilyen "továbbképzés" feeling-je, és egy idősebb hölgy tartotta az oktatást. Próbált minket rávezetni ilyen vetélkedő féle kérdésekkel egy válasz megoldására. Azt mondta legutoljára:
- Egy egy olyan dolog, ami megrontja a saját fényünk.
Erre azt válaszoltam:
- Ha elbízzuk magunkat.
És állítólag ez volt a megfejtés, majd azt tette hozzá, hogy, bár most nem a megfelelő helyen vagyok, de megfogom találni a saját helyem. Az egész hely pedig ekkor változott egy ilyen drámaklub/színészeti előadóteremmé.
Nagyon fura álom volt, és tudok, elég zavaros, de érdekel, vajon ez az álom üzenni akart-e nekem valamit.
Soha nincs szerintem az álmoknak üzenete, jóslata, vagy ilyesmi (jósolni eleve nem lehet). Szimbolikus, átvitt értelme szokott lenni.
Véletlenül nemrég engem is felébresztettek egy álomból, ezért még épp vissza tudtam gondolni, mielőtt törlődött.
Gyakorlatilag szimbolikusan, de jól azonosíthatóan utalt előző dolgokra, ami történt, illetve bizonyos aggályokat fejezett ki, egy dologgal kapcsán.
Tökéletesen helyre lehetett rakni mindent, csak kicsit másképp.
De ez általános tapasztalat és azért nem tegnap kezdtem a pályafutást, persze nem kell nekem hinni.
Az ember fenye, a kisugarzasa.
Csak egy onbizalomhianyos mond ilyet,h ne bizd el magad. Azaz onbizalomhianyod van.
A szineszeti klub szimbolizalja az emberi kapcsolataidat. Hogy megjatszod magad,mert nem bizol benne,h azert szeretnek,amilyen valojaban vagy. A dramaban szelsoseges erzelmek mutatkoznak ,valojaban ilyen vagy. Meg fogod talalni vagy megtalaltad azt a kapcsolatot,ahol kimutathatod az erzelmeid es tetmeszetesnek veszik,mintha egy szindarabban lennel. Az a legertekesebb kapcsolat,ahol azt szeretik,amilyen valojaban vagy,h gyakran valtoznak az erzelmeid. Az onbizalomhoz vezeto ut elso par kove az,hogy megeled az erzelmeid es kimutatot oket,megtsnulod elfogadni oket es megerteni,vegul nemelyiket kontrollalni.
Minden emberi kapcsolathoz fontos az onbizalom. Kulcskerdes az eletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!