Mit jelent a 47es szám?
Figyelt kérdés
Semmi kapcsolatban nem állok vele. Egy gyilkos akart megölni, és a 47. áldozata lettem vna, de aztán vki megmentett. Valami a 47-es számmal kapcsolatban? köszi2010. nov. 4. 11:32
11/17 anonim válasza:
A 47es elég veszélyes szám. Ugyanis az 11, a 11 pedig számmisztikában az áldozat száma. Nem tudom, hogy álmokban mennyire kell átvitten értelmezni, de nem túl jó. Igaz, az álmokat magadnak kell tudni értelmezni, mindenki mást lát, mindehogy máshogy éli meg, mindenkinek mást jelent.
A 47es (és minden számot, ami 11-re jön ki, dátumok, időpontok, napok) jobb elkerülni. Remélem segíthettem.
12/17 anonim válasza:
Előző vagyok!
11-04 19:50 válaszát is fogadd meg, nézz utána mikkel hozható összefüggésbe a 11es szám.
Nem véletlenül hívják az áldozat számának...
13/17 A kérdező kommentje:
köszii a válaszokat. ezt már majdnem egy éve álmodtam, de kiváncsi voltam mi lehet ez a szám... elég hátborzongató, hiszem 11 és áldozatokról írtak vele kapcsolatban, és engem is majdnem megöltek. Köszönöm a válaszokat főleg az utolsót.
2010. nov. 18. 15:48
14/17 anonim válasza:
jaaa, ezt akkor most álmodtad? fura...
15/17 anonim válasza:
Már bocs, de szted akkor miér lenne az álomfejtés kategóriában, ha nem álmodta volna?
16/17 Outsider válasza:
itt választ talász ugyan is az én életemben rendzseresen szerepel napi szinten ez a szám és már beleőrültem kicsit
17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó válaszoló válaszát:)
2012. jún. 3. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!