Mit jelent a 47es szám?
Figyelt kérdés
Semmi kapcsolatban nem állok vele. Egy gyilkos akart megölni, és a 47. áldozata lettem vna, de aztán vki megmentett. Valami a 47-es számmal kapcsolatban? köszi2010. nov. 4. 11:32
1/17 Réti bubuzér válasza:
47. Ha összeadjuk a számjegyeket, akkor az eredmény 11. Ez kettes számrendszerben 3, te leszel a párom.
2/17 A kérdező kommentje:
??
2010. nov. 4. 12:00
3/17 anonim válasza:
.:D:DD:D::D:D:D:D:D:D:Dd ez jó volt első :D
4/17 anonim válasza:
11:46 bazki de jót röhögtem Istenem:D:D köszi:)
5/17 anonim válasza:
Réti bubuzér, imádlak! :-))))
HajDoktor
6/17 anonim válasza:
XDDDD nekem errol Agent 47 ugrott be hirtelen, vagod ki az? Nem lehet, hogy megartott neked a sok videojatek?
7/17 anonim válasza:
Három,te leszel a párom?Én azt mondtam számolj el ötig..
:D
9/17 anonim válasza:
47...tényleg a számjegyek összeadásával kell játszani...az 11 és ha utána nézel "minden" a 11-es számmal hozható össze...Ha beírod a googleba,hogy 'a 11-es szám titka" avgy "mi rejlik a 11-es szám mögött" akkor majd megtudod...de egy oldalon is van róla szó.
10/17 0688 válasza:
jah és kettes számrendszerben 3...XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!