Találkoztál már ezzel álmodban?
Néha mikor álmodom, nem egyszerűen rosszat álmodom, hanem átélem. Általában egy szerettem az akivel úgy érzem ez a valami manipulálni akar, múltkor nagymamám alakját vette fel, most anyámét és elvezetett egy helyre ahol mutatott egy videót, amin mondanom sem kell hogy szörnyű dolgok történtek. Beszippantott ez a dolog amit láttam és segíteni akartam a rajta szereplőkön de nem tudtam. Sikerült felébresztenem magam, de érdekel hogy van e más is aki álmodik hasonló mintázattal mint én; mindig van benne egy szeretted aki másként viselkedik, és groteszk alakok mintha az a valami ami megteremti ezt a valóságot nem tudná pontosan rekreálni. Pl az előző álmomban a kazánházban voltam, de a kazán nagyon nem úgy néz ki mint ahogy láttam mintha egy 5 éves rajzolta volna..
Tudom hogy álom, de éreztem hogy az a valami elvezet valahova és megmutatja azt a szenvedést…
Az álmodat minden esetben magad irányítod. Például ha parázol valamitől, az jó eséllyel meg fog jelenni álmodban. Azzal idézed elő, hogy parázol tőle, ezért álmodban, amikor tudatosan nem tudod a parát megfékezni, ezért megjelenik. Persze egyébként, ha tudod, hogy ezt magad kreáltad, tudatosan meg tudod semmisíteni álmodban is, elég könnyen. Bár ezt ahhoz hasonlítanám, mint amikor hallasz egy dallamot és miután már nem hallod, még mindig visszacseng a füledben. Ezt kell tudatosan megszüntetni, és ugyanígy az álmot is tudatosan megszüntetheted. Már ha szeretnéd, mert az álom akár hasznos is lehet, ötletet adhat. Vagy a jellemed befolyásolhatja, ha nem nyomod el.
Álmodban az érzékszerveid a hallás kivételével blokkolódnak. Tehát ha álmodban hallasz valamit, az okozhat meglepő álmokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!