Mit jelenthet ez a visszatérő álom?
Sziasztok!
Már nagyjából egy éve visszatérő álmom, hogy oroszlánok kergetnek, menekülök előlük. Ez hétköznapi szituációkban történik, tehát az utcán kergetnek, vagy a kertben vannak és próbálnak bejutni a házba.
Eléggé sűrűn álmodom ezt havonta legalább 4-5-ször, bár az előző két hétben mindennap ezt álmodtam, csak néha már nem oroszlán hanem más vadállat például gepárd vagy leopárd akar megölni. Az a baj hogy már tényleg félek az utcán és elhiszem hogy szembe jöhet velem egy oroszlán tudom hülyén hangzik de tényleg így van. Eléggé zavaró.
Mit jelenthet ez?
Válaszokat köszönöm szép estét nektek!❤️
A saját letagadott belső ösztöneid próbálnak legyűrni.
Valahol erő is, ezért félsz tőle.
Félsz a benned élő vad erőktől.
Az oroszlanok gyakran az ero, a hatalom es az eletunkben jelen levo veszelyek szimbolumai. Az uldozes erzese a mindennapi szorongasokat tukrozheti. Talan valami amitol felsz vagy elkerulsz az eletedben, legyen az egy konkret helyzet, egy ember, vagy akar a sajat belso konfliktusod. Az, hogy ezek az almok ismetlodnek, arra utalhat, hogy egy bizonyos stressz vagy nyomas rendszeresen jelen van az eletedben.
Szerintem erdemes foglalkozni ezzel a helyzettel, ha mar a valosagban is kivetul, erdemes veggigondolnod, mi okozza ezt a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!