Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Már többször is azt álmodtam, hogy elindulok az erdőben Magyarország felé (Szabadkáról) az egyik barátommal. Odaérünk egy nagy rétre, nincs sehol semmi, csak 2 fakunyhó, és egy iszonyat nagy hegy. Megszólalok, hogy issza kéne indulni, megindulunk egy másik úton, és összetalálkozunk egy 2 méter magas kutyával. visszafutunk a rétre, és akkor felébredek.2010. nov. 2. 15:28
1/10 anonim válasza:
álomfejtőtől kérdezd.
valami rémlene
4/10 A kérdező kommentje:
"Ne olvass annyi Alkonyatot"
Ezt hogy érted?
2010. nov. 2. 23:09
5/10 anonim válasza:
Hát úgy, hogy abban vannak azok a 2 m-es kutyák! :D
6/10 anonim válasza:
nem tudom de jo lenne valaszt kapni. en regebben egy 2 meteres sunnel almodtam. es a mai napig nem tudom mire velni.
8/10 A kérdező kommentje:
"Hát úgy, hogy abban vannak azok a 2 m-es kutyák! :D"
nem olvasok Alkonyatot!
2010. nov. 3. 18:56
9/10 anonim válasza:
a barátoddal mész= elutazol ,elmész vhova
a többi pedig arra utal h amikor elmész valahova akkor megilyedsz,megrémülsz és haza szeretnél menni (:
nem tudok mást :/ (:
10/10 A kérdező kommentje:
kösz!
2010. nov. 4. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!