Mit jelenthet amit álmodtam?
Elég furcsa egy álom lesz. A mai nap hajnali 3:15 körül fel is riadtam.
Az álmom a gyermekkori szülővárosomban játszódott, a régi házban ahol egy ideig nevelkedtem. Viszint egybe folyt a munkahelyemmel ahol pár napja adtam be a felmondásom. Nem tudom jelent e valamit, de nagy bátorság kellett hogy felmondjak mert szerettem ott dolgozni, viszont keveset kerestem kaptam egy jobb lehetőséget és muszáj voltam lépni a jobb megèlhetès érdekében. Az álmomban bennne volt a menyasszonyom és 2 közös barátunk. Valamiért párom a krematóriumba tartott hogy elhamvasztassa magát. Zokogtam és követtem ahová megy, szelesebb őszi nap volt. Nem is tudom miért, de találkoztam egy kisfiúval aki teliesen fel volt öltözve, a kinti idő elég szürke volt, már a fákon sem volt levél. Valamilyen oknál fogva felkaptam a kisgyereket és arrébb dobtam az álmomban, viszint nem távolodott hanem közelebb esett. Volt még egy bordó színű F Astra az álmomban amivel a barátaink jöttek és abba szálltunk bele végül. Nem tudom hogy végül párom el lett e hamvasztva mert felriadtam és kirohantam rágyújtani. Ámbár mikor felkeltem a szemközti panelházra esett a telintetem és valamiért egy árnyat kerestem.
Semmit nem jelent.
Ha valami ezoterikus, babonás ökörséget akarsz hallani, ahol minden fasságot belemagyaráznak ebbe az egyszerű biológiai folyamatba, akkor írd ki a kérdésedet az Ezotéria kategóriába.
Ott megkapsz mindent, meg annak az ellenkezőjét is.
Párodnak milyen az egészsége. Hogy állsz a gyerek témával? Ez olyan mintha ilyen profétikzs, szimbolikus álom lenne. Bár kissé túl összetett es némileg zavaros ahoz, hogy egyértelműen valami jövőbeli eseményre utaljon. Az, hogy egy árnyat kerestél utána, utalhat arra, hogy valami nem igazán jó szándékú dolog volt a közeledben és annak köszönhető ez a kellemetlen álom.
Hasonló álmaim szoktak lenni hajnal 3 körül. Ezeket én csak simán a gonosz álmok-kategóriába sorolom. Mert megfigyeléseim szerint azon kívül, hogy rám hozzák a frászt, nincs más jelentőségük. Persze nálad lehet, hogy máshogy működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!