Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A természetfelettiről álmodtam...

A természetfelettiről álmodtam! Szerintetek jelenthet ez valamit?

Figyelt kérdés

Tizedikes vagyok, de ennek ellenére a régi sulimmal álmodtam. Tudniillik a városomban lévő templom Szent Mihálynak van felszentelve, a város pedig Szent Lőrinc nevéből ered. Éppen hazafele sétáltam, az utolsó két óráról meglógva. Hogy hazajussak, át kell mennem egy parkon, ami régen temető volt. Egyszercsak nagy fényesség lett, szentek vagy apostolok szobrait láttam. Beszéltek hozzám és próbáltam menekülni. Hiába futottam, a fényesség nagyon erős volt, szinte megvakított, a fejem fájt, de annyira, hogy a fejemet fogva próbáltam előre haladni, rettegtem. Könyörögtem, hogy maradjon abba, de csak akkor tűnt el a fény és lettem jobban, mikor azt kiáltottam "Én saját magam istene vagyok!". Ezután az előző családom házába mentem be, ahol találkoztam az exmostohatestvéreimmel, de ez nem számít annyira.

Ateista vagyok, nem ittam és tudatmódosító hatása alatt sem voltam. De ha létezik természetfeletti, netán Isten, mit akart volna ezzel közölni? Nyugtalan volt, míg be nem láttam, hogy énközpontú vagyok és nem hiszek benne? Nem értem... Valaki magyarázza ezt meg...

16/L

2017. ápr. 17. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagyis ezt te álmodtad?
2017. ápr. 17. 21:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen.
2017. ápr. 17. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!