Miért álmodok ilyen élénk álmokat?
Kb 2 hónapja kezdődött,hogy minden egyes éjjel és nappal, amikor csak alszok nagyon intenzív, élénk álmaim vannak amikben mindig tudatosan vagyok. Sosem tudom hogy álmodok, vagy a valoság-e és volt, hogy úgy voltam álmomban, hogy na ez már a valóság, mert álmomban felébredtem és bakker nem volt az. Nagyon össze voltam zavarodva, mikor felébredtem és ez rendszeresen megtörténik. Az álmaimat irányítom, szinte mindet pár kivételével és rendesen olyan, mintha megélném az érzéseket amiket érzek, az emberek körülöttem lennének, mintha ott lennék helyeken, házakban. Már egyre durvábbak ezek az álmok és egyre nehezebb megkülönböztetnem, hogy mit csináltam álmomban és a valóságban.
És egyszer álmodtam egy olyant is, hogy a nagyszüleim üres házában voltam. Aznap éjjel erősen világított a hold és a szobámat is bevilágította lefekvés előtt. Mikor elaludtam a nagyszüleim üres házában találtam magam és a hold volt az egyedüli, ami bevilágította a folyosójukat, ugyanolyan világos éjjel volt ott is, mint a valóságban. Nézelődtem körbe, járkáltam a folyosón, de nem mertem nagyon mozogni, mert olyan érzésem vol, hogy nem jól érzem ott magam és el kell onnan mennem minél előbb. Tudtam, hogy alszok és hogy fel kellene kelnem. Láttam ott egy tükröt is, amiben nem láttam a tükörképem. Úgy tudtam azt a nagynénjém elvitte, mielött eladjuk a házat és mikor megkérdeztem aput mondta, hogy az a tükör máig ott van úgy ahogy én elmondtam. Úgy éreztem hogy nem egyedül vagyok a házban és a mai napig rossz érzéssel tölt el, ha az álomra gondolok. Még az udvarra is kiláttam és úgy nézett ki, ahogy kívülről láttam az álom után kis idővel, mikor elmentünk a ház előtt. Elötte pedig nem láttam kb 1 évig.
Próbálj visszagondolni, mik történtek közvetlenül azelőtt, hogy ezek az álmok megjelentek?
Valami szokatlan esemény?
Esetleg került valami tárgy akkiriban hozzád? Bár itt leginkább ékszerre, azon belül is, ásványokra, amulettre, meg ilyesfélékre gondolok.
Esetleg elkezdtél t{bbet foglalkozni álmokkal, spirituális témákkal?
A házbeli látogatásod miatt lehetséges, hogy nem tudatos álom, inkább testenkívüli élmény.
Ez az álom az álomban egyik fokozata.
Mondhatni a tudatos álmodás mellékhatása IS lehet, de lehet vmi gyógyszer, zöld, stb, vagy az életben való változás ami előhozta.
Valszeg elég hamar menne a tudatos álmodás. De hogy miért álmodsz ilyen mélyeket, csak Te tudhatod.
Ha időben is stimmel mindenképp.
Minden antidepresszánsnak lehet vmi mellékhatása, akár öngyilkossági gondolatok, fura álmok, stb de a benzóknak is. A Seroxat/Paroxat eléggé fura álmokat tud csinálni.
Mélyeket, furákat.
Köszönöm a válaszokat! Beszélek majd erről akkor a pszichiáteremmel hátha tud valamit mondani erről.
#7 oszt mivel? Asszony vagyok. Habar akkor mar noveszthetek magamnak szerszamot is ha iranyithatom az almom, igazad van xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!